counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Tuesday, September 27, 2011

Satin Shawl (Hana Tajima Inspired) --> Batch 6

Sesiapa yg nak reserve, boleh isi order form di blog ok.
Color semua memang best & luxurious okeh.

Siap ada 2 color baru yg takde dalam batch lepas.
Boleh refer color palette di bawah.

Material: High quality japanese satin
*Kami lebih prefer japanese satin berbanding satin silk sebab ia berat sikit & senang sangat nak pakai berbanding satin silk yg ringan & lembik.

Jahit tepi adalah kelim kecik nipis, bukan yg tebal & bergulung tu ye.

Apa beza kelim kecik nipis (belah atas) dgn jahit bergulung (bawah)?


Kelim kecik: senang nak pakai, terbentuk je kat muka.
Jahit bergulung: material especially satin jadi berkedut, so susah nak bentuk bila pakai.

*Kami dah try dua2, yg jahit tepi kelim kecik memang puas hati.
Tapi yg jahit bergulung tu memang susah nak pakai even material bagus.

Color tak 100% tepat

RM25 sehelai.

Beli 2 helai ke atas dapat RM23 sehelai!


ALL SOLD OUT. THANK U!





Black - ALL SOLD!
Brown - ALL SOLD!
Red - ALL SOLD!
Grape - 
ALL SOLD!
Gold -
ALL SOLD!
Silver - ALL SOLD!
Dapne Rose - 
ALL SOLD!
Peach - ALL SOLD!
Apple Green - 
ALL SOLD!

Tak tau macamana nak stylekan Satin Hana?
Jom tengok inspirasi drp customer kesayangan Wonderbutik di SINI.

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 12:23 PM |

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...