counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Thursday, December 11, 2014

Paisley Blazer

Penggemar paisley pasti korang sukakan ni! So classic & u can match it with everything. Boleh pakai ke ofis dgn khakis pants atau dgn jeans for casual smart look❤️❤️


I love love it mcm corak cotton yg classic. Ade 3 warna


RM44 (tak termasuk pos)

Material: cotton tebal (a bit stretchable)

Free size fit to small L




Keywords: corak paisley, blazer corak, blazer wanita, blazer murah, printed blazer malaysia, printed blouse online, paisley cotton

Wonderbutik posted at 11:32 AM | Comments (0)



Wednesday, December 10, 2014

Pony Tshirt

Dah bosan dengan tshirt yg sedia ada di pasaran?
Nak cari yg lain drp yg lain?
Anda mesti cuba Pony Tshirt ni!
Kenapa? Sbb material cotton dia sgt selesa & serap peluh
Kat bhgn lengan kain lycra yg sejuk bercorak pony warna-warni
Ibu mengandung  pun boleh pakai sebab cutting dia jenis kembang di bhgn bawah & tutup punggung

Harga: RM44 saja
Free size fit to small XL

Saya dah ada 1, memang favourite tshirt ni
Siapa nak cuba boleh whatsapp/wechat ke 017-2258459 (nadia) or email ke wonderbutik@gmail.com



Keywords: pony, tshirt, tshirt muslimah, tshirt design, t shirt lengan panjang, t shirt couple, blaus terkini

Labels: ,

Wonderbutik posted at 2:31 PM | Comments (0)



Tuesday, December 2, 2014

Issabelle Sequin Dress

Assalamualaikum semua,

Berita baik kepada penggemar Flowy Dress & Sequin!
Kami bawakan ISSABELLE SEQUIN DRESS yang so flowy & elegan kepada semua.
Designnya simple tapi kami buat pleats/lipatan di kanan & kiri bahu.
Ada patch sequin di bahagian pinggang & hujung lengan

RM189 (tak termasuk pos)

Warna: golden brown, royal blue, emerald green, dusty peach & black
Material: heavy chiffon with full lining
Size: 34, 36, 38, 40, 42 & 44
Cutting: princess cut & flowy

To order:
Whatsapp/wechat ke 017-2258459 (nadia)
Email to wonderbutik@gmail.com

Royal blue: size 40 & 44

Emerald green: size 34, 36 & 42


Dusty peach: size 36, 38 (2 pcs), 40 & 44

Golden brown: size 40 & 42

Black: 34, 36 & 38

sequin murah, sequin dress muslimah, sequin jubah plus size, sequin jubah malaysia, jubah moden, jubah dress, jubah muslimah

Labels: ,

Wonderbutik posted at 5:40 PM | Comments (0)



Wednesday, November 26, 2014

Kemeja Polo Ralph Lauren

Material: 100% cotton serap peluh. Sangat selesa & tak panas
Harga: RM84 (tak termasuk pos)
Size: S, M, L & XL
Cutting classic fit
Ada logo di bahagian depan & belakang baju
More pictures: Instagram @wonderbutik #wblovelies

Utk order:
Email ke wonderbutik@gmail.com
Atau whatsapp/wechat ke 017-2258459 (nadia)




























kemeja polo hackett, kemeja polo murah, kemeja polo perempuan, kemeja polo wanita, Polo malaysia, polo ralph lauren, polo shirt long sleeve, facebook kemeja polo ralphlauren, pembekal tshirt polo, pemborong tshirt polo ralph lauren

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 9:39 PM | Comments (0)



Thursday, September 18, 2014

Glitter Blazer

Sekarang kan tengah trend glitter, jadi Wonderbutik turut menampilkan glitter dlm koleksi kali ni. 

GLITTER BLAZER

Harga: RM44 (tak termasuk pos)
Material: cotton lembut tak berlining jadi tak panas, selesa & serap peluh
Size: free size muat sampai L
Ada 3 warna: dark blue, pastel blue & pastel pink
Ada 2 design: dgn cangkuk/kancing di bahagian atas & tiada cangkuk

Boleh pakai dgn sleeveless dress atau singlet. Saya suka blazer ni sebab ia simple tapi nampak glamor. Nak pakai ke majlis istimewa pun nampak exclusive. 

Jom cuba?
Whatsapp/wechat ke 017-2258459
Email ke wonderbutik@gmail.com



Keyword: glitter, blazer kosong, blazer murah, blazer online, blazer wanita, cardigan online, glitter blouse malaysia

Labels: ,

Wonderbutik posted at 3:54 PM | Comments (0)



Monday, September 8, 2014

Sequin Sweatshirt

"And now, I'm just trying to change the world, one sequin at a time"
-Lady Gaga-
.
Sekarang kan tengah trend #sequin, so siapa yg tak nak ketinggalan tapi tak nak nampak over dgn sequin at the same time, boleh cuba SEQUIN SWEATSHIRT ni. Material cotton stretchable dia sangat2 selesa, awak mesti suka!
.
Harga: RM44 (tak termasuk pos). Seriously mana nak dapat harga #sweatshirt siap ada #sequinpatch MURAH macam ni? Free size fit to L only ya



3 colors available: mighty black,  creamy beige & red diva. Whatsapp/wechat me at 017-2258459 (nadia)

baju sequin, labuci, sequin patch, tshirt sequin, sequin murah, labuci tampal, labuci murah

Labels: ,

Wonderbutik posted at 5:08 PM | Comments (0)



Thursday, July 10, 2014

Wonderaya: Aleesya Dress

ALEESYA DRESS (ready stocks!)

Material: satin tak nipis & tak jarang
Cutting: princess (so flowy & tak melekap pada badan)

*Ada color block ribbon/sash di pinggang
*Ada butang di hujung lengan (wudhuk-friendly)
*Ada lace comel di hujung lengan
*Ada hidden zip di bahagian belakang badan

Agak labuh, sesuai untuk mereka yang tinggi lampai
Size available daripada size 34 (XS) sehingga 44 (XXL)
Ada 5 warna color block yang cantik untuk dipilih!

RM179 (tak termasuk pos)

Order cara mudah!
Whatsapp/wechat ke 0172258459 (nadia)
Email ke wonderbutik@gmail.com





AVAILABLE SIZE: 34, 36, 40, 42 

AVAILABLE SIZE: 34, 36, 38, 40, 44

AVAILABLE SIZE: 40, 42

AVAILABLE SIZE: 36, 38, 42, 44

AVAILABLE SIZE: 42, 44

qistina dress, lace dress malaysia, ribbon dress muslimah, dress labuh murah, color block dress, dress satin muslimah, jubah sequin

Labels: ,

Wonderbutik posted at 6:05 PM | Comments (0)



Wednesday, May 7, 2014

Geek Dress Nuramirah

Assalamualaikum,

Dress ni dah pun restock buat kali entah yg ke berapa. 5x dah rasanya.
Terlajak laris sangat2. Ada yg repeat order, ada yg beli semua order.
Semua percaya dgn keselesaan material yg digunakan & cutting dress ni yg flowy macam princess di bahagian bawah.

Material: cotton best tak nipis & serap peluh
Size: free size muat sampai XL
Ukuran dlm inci: bahu 14, dada 33-38, punggung 44-49, ketiak 18, panjang tangan 23, labuh 54

RM79 (tak termasuk pos)

Cara mudah utk order:
Whatsapp/wechat ke 0172258459 (Nadia)


geek maxi dress, jubah princess cut, jubah plus size, dress lengan panjang, dress geek murah, jubah lengan panjang, jubah moden

Labels: ,

Wonderbutik posted at 1:19 PM | Comments (0)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...