counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Friday, March 21, 2014

Geek Side Panel Maxi Dress

Assalamualaikum semua,

Kalau dah bosan asyik pakai jubah/dress hitam biasa, sekali sekala boleh cuba yg ada panel putih macam ni.
>> Nampak langsing & tinggi sbb ada side panel yg ada ilusi curvy
>> Bergaya yg tak perlu beriya & tak nampak over

Material: lycra stretchable yg tak terlalu nipis
Free size muat sampai L

Ukuran (+- dlm inci):
Bahu 13", Dada 34"-42", Pjg tangan 22", Punggung 40"-48", Labuh 52.5

RM59 (tak termasuk pos)

Dah cuba ke belum?
Boleh whatsapp/wechat ke 0172258459 (nadia)
Atau email ke wonderbutik@gmail.com


baju hitam putih, side panel maxi dress, dress labuh, long dress, jubah moden, jubah murah, jubah lycra

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 9:30 PM | Comments (0)



Wednesday, March 5, 2014

Pastel Tie Dye Fishtail & Tie Dye Skirt

Assalamualaikum semua,

Ramai sangat yang suka warna pastel ni sampai dah 2-3x restock.
Kali ni datang dalam set dengan skirt pulak, jadi boleh pakai macam baju kurung pergi kelas atau kenduri.
Kalau nak nampak sporty, boleh padankan fishtail ni dengan jeans.

Material top & skirt: stretchable lycra
Free size muat sampai small L

Ukuran Tie Dye Fishtail (dalam inci):
Bahu 13", Dada 31"-41", Punggung 39"-49", Ketiak 16", Panjang tangan 21", Labuh depan 24", Labuh belakang 30.5"

Ukuran Tie Dye Fishtail (dalam inci):
Pinggang 23"-33", Punggung 32"-40", Labuh 38.5"

Fishtail: RM44 (tak termasuk pos)
Skirt: RM39 (tak termasuk pos)
1 SET: RM80 (tak termasuk pos)

Macamana nak order?
Whatsapp/wechat NAMA + CODE ke 0172258459
Email NAMA + CODE + ALAMAT ke wonderbutik@gmail.com

Code top: TDFblue
Code skirt: TDSblue
*AVAILABLE!*

Code top: TDFpink
Code skirt: TDSpink
*AVAILABLE!*

tie dye dress malaysia, tie dye malaysia, pastel fishtail dress, baju kurung online, baju kurung moden

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 3:34 PM | Comments (0)



Thursday, January 30, 2014

Mudahnya Shopping Online Sekarang!

INI CONFESSION:
“Selain penjual online, kita pun adalah pembeli tegar barangan online sebab mudah, pantas, dan sukakan perasaan berbunga bunga riang apabila mendapat barang hanya selangkah di muka pintu.”
Eeei suka suka! Siapa pernah shopping online mesti ada perasaan ni sebab rasa diberi hadiah oleh diri sendiri (konon-konon kejutan). OKAY BAYANGKAN SEKARANG.

Apa yang nak di highlight di sini adalah proses pembelian online tersebut sebelum hati berbunga riang. Setuju tak kalau kita cakap proses pembelian yang menyenangkan --- bermula daripada barang yang menarik minat mata, hingga ke pembayaran semudah satu klik akan memastikan kepuasan membeli-belah yang maksima kepada pelanggan? Ya, satu klik je. Paling best tak perlu copy paste atau susah payah menghafal nombor akaun penjual masa nak bayar! Dan paling menakjubkan adalah... *drumroll* TAK PERLU SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN! YAY!

Mudahnya shopping atas talian sekarang! Okay soalannya, macam mana nak pastikan transaksi telah berjaya kalau takde bukti kan kan? Jawapannya adalah dengan menggunakan Maybank2u Pay! Iaitu satu kemudahan pembayaran bagi perniagaan dari rumah, terutamanya yang menggunakan pembayaran secara atas talian dengan kerap. Kemudahan yang betul-betul mudah!

Kita tau ramai mesti dah ada akaun Maybank, jadi macam mana nak mulakannya? Senang sangat caranya. Oh ya, bagi penjual online, mestilah letakkan ikon Maybank2u Pay di blog supaya senang pelanggan nak klik dan bolehlah menggunakan kemudahan Maybank2u Pay ni. Terujanyaaaaa!

Ok kita tengok video ni dulu untuk dapatkan idea macamana sebenarnya Maybank2u Pay ni kan? 
video

Ok dah faham tak? Kalau belum faham lagi, kita akan terangkan lebih lanjut langkah demi langkah, supaya semua senang nak faham ok?

Jadi para penggila aktiviti membeli-belah atas talian yang menyenangkan (angkat tangan!), ini panduan untuk anda:
Langkah 1: Klik ikon Maybank2u Pay di blog beli-belah pilihan hati dan log masuk ke Maybank2u.
Langkah 2: Nama penjual akan terpapar secara automatik. Anda mestilah pilih jenis akaun anda, taip alamat emel anda, jumlah bayaran, dan penjelasan transaksi.
Langkah 3: Klik ‘Teruskan’.
Langkah 4: Klik ‘Minta nombor TAC’ yang kemudiannya akan dihantar ke telefon   bimbit anda. Masukkan nombor TAC dan klik ‘Sah’ untuk teruskan.
Langkah 5: Screen capture dan simpan konfirmasi bayaran untuk tujuan rujukan diri  sendiri
Langkah 6: Anda akan dapat emel menandakan proses bayaran dah lengkap.

SIAP! SILA TUNGGU BUNGKUSAN SAMPAI DENGAN BERBUNGA RIANG WEE!
Kita confirm penjual takkan minta bukti pembelian sebab penjual akan dapat butiran pembayaran, masa dan tarikh pembayaran, nama dan emel pelanggan yang bayar, serta jumlah yang dibayar. Takde lagi masalah siapa bayar ni berapa bila dan sebagainya. Selesai masalah ruji penjual online yang minta bukti pembayaran dan pelanggan yang kadangkala terhilangkan slip bayaran atau terlupa bila buat bayaran tu. Penjual pun tak payah pening2 kepala uruskan jumlah transaksi yang banyak yang kadang2 jumlahnya sama. Ya, kita faham kehidupan semua adalah sibuk. Jadi Maybank2u Pay memang cara yang terbaik untuk pembeli dan penjual online J

Konklusinya, dua-dua pihak gembira dan bolehlah terus bershopping sebab kini urusan pembayaran semakin mudah. Come on peniaga online, letak ikon Maybank2u Pay di blog anda!

Disclaimer: Ini adalah iklan berbayar Maybank.



Labels:

Wonderbutik posted at 11:44 AM | Comments (0)



Monday, January 27, 2014

Suspender Pencil Skirts

Assalamualaikum semua,

Sekarang ni memang dah jadi trend kan pakai skirt dengan suspender?
Suspender ni boleh adjust ikut ketinggian badan masing2.
Skirt ni stretchable so senang je nak langkah
Bila pakai pencil cut skirt ni akan nmpk slim :)

ARMY PENCIL SKIRT WITH SUSPENDER
RM54 (tak termasuk pos)
Beli mana2 3 item = free pos

Material: cotton tak nipis, comfy sangat & stretchable
Ada 2 warna --> hijau & coklat

Free size muat sampai L
Ukuran (+- dlm inci):
Pinggang 24-36, Punggung 30-42, Labuh 38

Code: armybrown suspen

Code: armygreen suspen


STRIPE GEEK PENCIL SKIRT WITH SUSPENDER
RM54 (tak termasuk pos)
Beli mana2 3 item = free pos

Material: cotton tak nipis, comfy sangat & stretchable

Free size muat sampai L
Ukuran (+- dlm inci):
Pinggang 24-32, Punggung 31-38, Labuh 38

Code: stripeblack suspen

Code: stripewhite suspen

suspenders malaysia, army skirt malaysia, striped skirt, overall jeans malaysia, overall skirt malaysia

Labels: ,

Wonderbutik posted at 12:15 AM | Comments (2)



Sunday, January 5, 2014

Cute Printed Blazers

Bismillahirrahmanirrahim,

Kelebihan CUTE PRINTED BLAZER ni:

> Bila pakai nampak slim sbb dapat sembunyikan lemak kat bhgn tepi bdn

> Praktikal: boleh pakai pergi office atau keluar jalan2
> Nak nampak ayu matchkan dgn denim skirt, nak nampak ranggi pakai dgn jeans & boots
> Tak perlu butang sbb bila pakai terletak je, jadi nampak kemas berbanding cardigan yg lembik



RM44 (tak termasuk pos)
Beli 3pcs = RM125 (tak termasuk pos)



Material: denim cotton lembut sedikt stretchable
Free size boleh muat sampai size L



Ukuran (+- dlm inci):
Bahu 14" | Dada 34" | Armhole 10" | Panjang Tgn 22" | Labuh 25"



Minat nak cuba?
Sms/whatsapp/wechat NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

*LEFT: AVAILABLE!* *RIGHT: SOLD OUT*

*LEFT: SOLD OUT* *RIGHT: *1PC LEFT!*

*LEFT: AVAILABLE!* *RIGHT: 1PC LEFT!*

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

printed blazer, denim blazer, denim jacket, jeans jacket, blazer corak, cardigan online, cardigan malaysia

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 9:08 PM | Comments (1)



Friday, January 3, 2014

Army Maxi Dress

Assalamualaikum semua,

Kelebihan ARMY MAXI DRESS ini:
Boleh nampak ranggi tetapi ayu dalam masa yang sama.
Cutting dress ni kembang di bahagian bawah, jadi tak susah nak jalan, boleh langkah luas2 :)
Material sangat selesa & tak melekap di badan.
Material tak nipis & tak jarang, jadi tak perlu pakai inner.

Material: cotton stretchable (tak nipis)
Free size muat sampai L (sila rujuk ukuran di bawah)

Ukuran (+- dalam inci):
Bahu 12.5" | Panjang Tangan 21.5" | Dada 33"-43" | Punggung 37"-47" | Labuh 52.5"

RM59 (tak termasuk postage)

Berminat nak cuba?
Sms/whatsapp/wechat NAMA + CODE ke 0172258459

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

camo, army skirt, maxi dress, long dress, camouflage, army blazer, camo skirt, hijabista, geek dress

Labels:

Wonderbutik posted at 10:39 PM | Comments (0)



Sunday, December 15, 2013

Tie Dye Fishtail Top

Assalamualaikum semua!

Bila pakai fishtail ni boleh nampakkan seseorang tu lebih tinggi sebab cuttingnya yang bahagian depan singkat & bahagian belakang labuh.
Menampakkan pinggang yang lebih ramping sebab cutting kembang di bahagian punggung, jadi boleh cover punggung pemakai yang lebar :)

Material: Cotton stretchable (tak terlalu nipis, sejuk je bila pakai)
Material sangat best, bila pakai dia nampak jatuh & terletak je.

Stok terhad sebab banyak dah habis di butik & ketika sale minggu lepas :)

Ada 2 size:
Size 1: Muat sampai size L
Size 2: Muat sampai size XL (lebih lebar & labuh)

Ukuran size 1 (+- dalam inci):
Bahu 13.5" | Dada 34" - 49" | Punggung 40" - 55" | Panjang Tangan 21.5" | Labuh Depan 24" | Labuh Belakang 34.5"

Ukuran size 2 (+- dalam inci):
Bahu 14" | Dada 35" - 50" | Punggung 50" - 65" | Panjang Tangan 22.5" | Labuh Depan 27" | Labuh Belakang 41"

Berminat nak cuba?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

Harga size 1:
RM59 (tak termasuk postage)

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!


Harga size 2:
RM69 (tak termasuk postage)
RM50 (free postage)

*1PC LEFT!*

*1PC LEFT!*

fishtail blouse, fishtail dress muslimah, tie dye malaysia, tie dye fishtail, tie dye skirt, tie dye tops, fishtail labuh

Labels: ,

Wonderbutik posted at 8:50 PM | Comments (0)



Wednesday, December 11, 2013

Tutu Maxi Skirt

Assalamualaikum semua,

Koleksi terbaru daripada kami: TUTU MAXI SKIRT
Penggemar skirt yang nak nampak ayu, feminin & elegan, boleh cuba skirt ni.
Tak perlu nak iron sangat sebab bahagian luar net ni tak mudah renyuk/komot.
Yang penting boleh sembunyikan peha & punggung yang besar!
Sesuai untuk mereka yang badan pear-shape, sebab bila pakai skirt ni orang dah tak tengok bahagian bawah yang besar, orang dah tak nampak lagi :)
Boleh pakai secara high waisted untuk nampak lebih tinggi.

Bosan pakai style skirt yang sama?
Dengan Tutu Maxi Skirt ni, anda boleh nampak lain daripada yang lain.
Tak rugi beli sebab kat pasaran luar takde jual skirt macam ni. Hehe.

Ada 4 warna: turquoise, baby blue, grey & dark brown
Material: Bahagian dalam (dull satin), bahagian luar (net lembut)
Tak jarang tau, so tak payah pakai petticoat/kain dalam dah.

Ada 2 size:
Size 1 boleh muat sampai M
Size 2 boleh muat sampai XL

Ukuran (+- dalam inci):
Size 1: Pinggang (stretchable max. 30")  | Punggung 49" | Labuh 40"
Size 2: Pinggang (stretchable max. 34")  | Punggung 49" | Labuh 40"

Tutu maxi skirt ni ialah PRE-ORDER:
Jangkaan siap order: 1 minggu selepas 50% deposit dibuat.

Harga:
RM99 (tak termasuk postage)

Berminat nak cuba?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

calaqisya tutu maxi dress, tutu skirt, tutu skirt malaysia, tutu dress malaysia, tutu skirt malaysia online

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 1:00 PM | Comments (0)



Saturday, December 7, 2013

Plain Princess Skirt

Bismillahirrahmanirrahim,

Bila pakai PLAIN PRINCESS SKIRT ni automatik boleh feeling-feeling princess.
Cutting yang longgar di bawah boleh sembunyikan punggung lebar & peha yang besar.
Senang nak jalan laju-laju & luas-luas.
Pinggang pula bergetah separuh jadi boleh stretchable.

Ada 10 warna yang semua cantik2. Ada rich & pastel.
Material: polmix (tak jarang)
Boleh muat sampai size L

Ukuran (+- dalam inci):
Pinggang 25" - 34" | Punggung 45" | Labuh 39"

RM44 (tak termasuk postage)

Nak order?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

Salah satu cara menggayakan Plain Princess Skirt!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

skirt labuh, skirt muslimah, skirt online, skirt kembang chiffon, skirt kembang labuh, skirt kembang payung

Labels:

Wonderbutik posted at 7:26 PM | Comments (1)



Tuesday, December 3, 2013

Skull/Tengkorak Skirts

Assalamualaikum semua,

SKULL SKIRTS

Skirt ni sesuai untuk mereka yang nak kelihatan tapi nak nampak sedikit ranggi tak terlalu girly.
Ada 4 warna menarik.
Princess/flare cutting.

Material: Polymix (tak jarang)

Ukuran (+- dalm inci):
Pinggang 25"-32" | Punggung 43" | Labuh 39"

RM44 (tak termasuk postage)

Berminat nak order?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

*AVAILABLE!*

SOLD OUT!

SOLD OUT!

*1PC LEFT!*
cika

skirt tengkorak murah, skull skirt murah, skirt labuh, skirt tak jarang, long skirt, princess cut skirt, flare skirt

Labels: ,

Wonderbutik posted at 2:40 PM | Comments (0)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...