counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Thursday, September 18, 2014

GLITTER BLAZER

Sekarang kan tengah trend glitter, jadi Wonderbutik turut menampilkan glitter dlm koleksi kali ni. 

GLITTER BLAZER

Harga: RM44 (tak termasuk pos)
Material: cotton lembut tak berlining jadi tak panas, selesa & serap peluh
Size: free size muat sampai L
Ada 3 warna: dark blue, pastel blue & pastel pink
Ada 2 design: dgn cangkuk/kancing di bahagian atas & tiada cangkuk

Boleh pakai dgn sleeveless dress atau singlet. Saya suka blazer ni sebab ia simple tapi nampak glamor. Nak pakai ke majlis istimewa pun nampak exclusive. 

Jom cuba?
Whatsapp/wechat ke 017-2258459
Email ke wonderbutik@gmail.com



Keyword: glitter, blazer kosong, blazer murah, blazer online, blazer wanita, cardigan online, glitter blouse malaysia

Labels: ,

Wonderbutik posted at 3:54 PM | Comments (0)



Monday, September 8, 2014

SEQUIN SWEATSHIRT

"And now, I'm just trying to change the world, one sequin at a time"
-Lady Gaga-
.
Sekarang kan tengah trend #sequin, so siapa yg tak nak ketinggalan tapi tak nak nampak over dgn sequin at the same time, boleh cuba SEQUIN SWEATSHIRT ni. Material cotton stretchable dia sangat2 selesa, awak mesti suka!
.
Harga: RM44 (tak termasuk pos). Seriously mana nak dapat harga #sweatshirt siap ada #sequinpatch MURAH macam ni? Free size fit to L only ya



3 colors available: mighty black,  creamy beige & red diva. Whatsapp/wechat me at 017-2258459 (nadia)

*baju sequin, labuci, sequin patch, tshirt sequin, sequin murah, labuci tampal, labuci murah

Labels: ,

Wonderbutik posted at 5:08 PM | Comments (0)



Thursday, July 10, 2014

Wonderaya: Aleesya Dress

ALEESYA DRESS (ready stocks!)

Material: satin tak nipis & tak jarang
Cutting: princess (so flowy & tak melekap pada badan)

*Ada color block ribbon/sash di pinggang
*Ada butang di hujung lengan (wudhuk-friendly)
*Ada lace comel di hujung lengan
*Ada hidden zip di bahagian belakang badan

Agak labuh, sesuai untuk mereka yang tinggi lampai
Size available daripada size 34 (XS) sehingga 44 (XXL)
Ada 5 warna color block yang cantik untuk dipilih!

RM179 (tak termasuk pos)

Order cara mudah!
Whatsapp/wechat ke 0172258459 (nadia)
Email ke wonderbutik@gmail.com





AVAILABLE SIZE: 34, 36, 40, 42 

AVAILABLE SIZE: 34, 36, 38, 40, 44

AVAILABLE SIZE: 40, 42

AVAILABLE SIZE: 36, 38, 42, 44

AVAILABLE SIZE: 42, 44

qistina dress, lace dress malaysia, ribbon dress muslimah, dress labuh murah, color block dress, dress satin muslimah, jubah sequin

Labels: ,

Wonderbutik posted at 6:05 PM | Comments (0)



Wednesday, May 7, 2014

Geek Dress Nuramirah

Assalamualaikum,

Dress ni dah pun restock buat kali entah yg ke berapa. 5x dah rasanya.
Terlajak laris sangat2. Ada yg repeat order, ada yg beli semua order.
Semua percaya dgn keselesaan material yg digunakan & cutting dress ni yg flowy macam princess di bahagian bawah.

Material: cotton best tak nipis & serap peluh
Size: free size muat sampai XL
Ukuran dlm inci: bahu 14, dada 33-38, punggung 44-49, ketiak 18, panjang tangan 23, labuh 54

RM79 (tak termasuk pos)

Cara mudah utk order:
Whatsapp/wechat ke 0172258459 (Nadia)


geek maxi dress, jubah princess cut, jubah plus size, dress lengan panjang, dress geek murah

Labels: ,

Wonderbutik posted at 1:19 PM | Comments (0)



Thursday, May 1, 2014

Studded Sweatshirt

Assalamualaikum,

Paling senang kalau pakai baju ni time nak pegi tengok wayang malam2 atau jalan2 di shopping mall. Simple tapi still nampak stylish kan?

This is a must-have item! Dengan stud silver di bahagian leher & lengan. 
Material: cotton stretchable. Sangat2 selesa & tak nipis atau terlalu tebal.
Size: Size besar boleh muat sampai L. 
Ada 4 warna: yellow mustard, dark turquoise, light grey & black.

RM44 (tak termasuk pos)

Banyak warna dah habis! Nak order, senang je:
>> Whatsapp/wechat ke 0172258459 (nadia)
>> Email ke wonderbutik@gmail.com


studded shoulder sweater, studded shirts, sweatshirt malaysia, sweatshirt online malaysia, sweatshirt murah

Labels: ,

Wonderbutik posted at 4:22 PM | Comments (0)



Friday, March 21, 2014

Geek Side Panel Maxi Dress

Assalamualaikum semua,

Kalau dah bosan asyik pakai jubah/dress hitam biasa, sekali sekala boleh cuba yg ada panel putih macam ni.
>> Nampak langsing & tinggi sbb ada side panel yg ada ilusi curvy
>> Bergaya yg tak perlu beriya & tak nampak over

Material: lycra stretchable yg tak terlalu nipis
Free size muat sampai L

Ukuran (+- dlm inci):
Bahu 13", Dada 34"-42", Pjg tangan 22", Punggung 40"-48", Labuh 52.5

RM59 (tak termasuk pos)

Dah cuba ke belum?
Boleh whatsapp/wechat ke 0172258459 (nadia)
Atau email ke wonderbutik@gmail.com


baju hitam putih, side panel maxi dress, dress labuh, long dress, jubah moden, jubah murah, jubah lycra

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 9:30 PM | Comments (0)



Wednesday, March 5, 2014

Pastel Tie Dye Fishtail & Tie Dye Skirt

Assalamualaikum semua,

Ramai sangat yang suka warna pastel ni sampai dah 2-3x restock.
Kali ni datang dalam set dengan skirt pulak, jadi boleh pakai macam baju kurung pergi kelas atau kenduri.
Kalau nak nampak sporty, boleh padankan fishtail ni dengan jeans.

Material top & skirt: stretchable lycra
Free size muat sampai small L

Ukuran Tie Dye Fishtail (dalam inci):
Bahu 13", Dada 31"-41", Punggung 39"-49", Ketiak 16", Panjang tangan 21", Labuh depan 24", Labuh belakang 30.5"

Ukuran Tie Dye Fishtail (dalam inci):
Pinggang 23"-33", Punggung 32"-40", Labuh 38.5"

Fishtail: RM44 (tak termasuk pos)
Skirt: RM39 (tak termasuk pos)
1 SET: RM80 (tak termasuk pos)

Macamana nak order?
Whatsapp/wechat NAMA + CODE ke 0172258459
Email NAMA + CODE + ALAMAT ke wonderbutik@gmail.com

Code top: TDFblue
Code skirt: TDSblue
*AVAILABLE!*

Code top: TDFpink
Code skirt: TDSpink
*AVAILABLE!*

tie dye dress malaysia, tie dye malaysia, pastel fishtail dress, baju kurung online, baju kurung moden

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 3:34 PM | Comments (0)



Thursday, January 30, 2014

Mudahnya Shopping Online Sekarang!

INI CONFESSION:
“Selain penjual online, kita pun adalah pembeli tegar barangan online sebab mudah, pantas, dan sukakan perasaan berbunga bunga riang apabila mendapat barang hanya selangkah di muka pintu.”
Eeei suka suka! Siapa pernah shopping online mesti ada perasaan ni sebab rasa diberi hadiah oleh diri sendiri (konon-konon kejutan). OKAY BAYANGKAN SEKARANG.

Apa yang nak di highlight di sini adalah proses pembelian online tersebut sebelum hati berbunga riang. Setuju tak kalau kita cakap proses pembelian yang menyenangkan --- bermula daripada barang yang menarik minat mata, hingga ke pembayaran semudah satu klik akan memastikan kepuasan membeli-belah yang maksima kepada pelanggan? Ya, satu klik je. Paling best tak perlu copy paste atau susah payah menghafal nombor akaun penjual masa nak bayar! Dan paling menakjubkan adalah... *drumroll* TAK PERLU SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN! YAY!

Mudahnya shopping atas talian sekarang! Okay soalannya, macam mana nak pastikan transaksi telah berjaya kalau takde bukti kan kan? Jawapannya adalah dengan menggunakan Maybank2u Pay! Iaitu satu kemudahan pembayaran bagi perniagaan dari rumah, terutamanya yang menggunakan pembayaran secara atas talian dengan kerap. Kemudahan yang betul-betul mudah!

Kita tau ramai mesti dah ada akaun Maybank, jadi macam mana nak mulakannya? Senang sangat caranya. Oh ya, bagi penjual online, mestilah letakkan ikon Maybank2u Pay di blog supaya senang pelanggan nak klik dan bolehlah menggunakan kemudahan Maybank2u Pay ni. Terujanyaaaaa!

Ok kita tengok video ni dulu untuk dapatkan idea macamana sebenarnya Maybank2u Pay ni kan? 
video

Ok dah faham tak? Kalau belum faham lagi, kita akan terangkan lebih lanjut langkah demi langkah, supaya semua senang nak faham ok?

Jadi para penggila aktiviti membeli-belah atas talian yang menyenangkan (angkat tangan!), ini panduan untuk anda:
Langkah 1: Klik ikon Maybank2u Pay di blog beli-belah pilihan hati dan log masuk ke Maybank2u.
Langkah 2: Nama penjual akan terpapar secara automatik. Anda mestilah pilih jenis akaun anda, taip alamat emel anda, jumlah bayaran, dan penjelasan transaksi.
Langkah 3: Klik ‘Teruskan’.
Langkah 4: Klik ‘Minta nombor TAC’ yang kemudiannya akan dihantar ke telefon   bimbit anda. Masukkan nombor TAC dan klik ‘Sah’ untuk teruskan.
Langkah 5: Screen capture dan simpan konfirmasi bayaran untuk tujuan rujukan diri  sendiri
Langkah 6: Anda akan dapat emel menandakan proses bayaran dah lengkap.

SIAP! SILA TUNGGU BUNGKUSAN SAMPAI DENGAN BERBUNGA RIANG WEE!
Kita confirm penjual takkan minta bukti pembelian sebab penjual akan dapat butiran pembayaran, masa dan tarikh pembayaran, nama dan emel pelanggan yang bayar, serta jumlah yang dibayar. Takde lagi masalah siapa bayar ni berapa bila dan sebagainya. Selesai masalah ruji penjual online yang minta bukti pembayaran dan pelanggan yang kadangkala terhilangkan slip bayaran atau terlupa bila buat bayaran tu. Penjual pun tak payah pening2 kepala uruskan jumlah transaksi yang banyak yang kadang2 jumlahnya sama. Ya, kita faham kehidupan semua adalah sibuk. Jadi Maybank2u Pay memang cara yang terbaik untuk pembeli dan penjual online J

Konklusinya, dua-dua pihak gembira dan bolehlah terus bershopping sebab kini urusan pembayaran semakin mudah. Come on peniaga online, letak ikon Maybank2u Pay di blog anda!

Disclaimer: Ini adalah iklan berbayar Maybank.



Labels:

Wonderbutik posted at 11:44 AM | Comments (0)



Monday, January 27, 2014

Suspender Pencil Skirts

Assalamualaikum semua,

Sekarang ni memang dah jadi trend kan pakai skirt dengan suspender?
Suspender ni boleh adjust ikut ketinggian badan masing2.
Skirt ni stretchable so senang je nak langkah
Bila pakai pencil cut skirt ni akan nmpk slim :)

ARMY PENCIL SKIRT WITH SUSPENDER
RM54 (tak termasuk pos)
Beli mana2 3 item = free pos

Material: cotton tak nipis, comfy sangat & stretchable
Ada 2 warna --> hijau & coklat

Free size muat sampai L
Ukuran (+- dlm inci):
Pinggang 24-36, Punggung 30-42, Labuh 38

Code: armybrown suspen

Code: armygreen suspen


STRIPE GEEK PENCIL SKIRT WITH SUSPENDER
RM54 (tak termasuk pos)
Beli mana2 3 item = free pos

Material: cotton tak nipis, comfy sangat & stretchable

Free size muat sampai L
Ukuran (+- dlm inci):
Pinggang 24-32, Punggung 31-38, Labuh 38

Code: stripeblack suspen

Code: stripewhite suspen

suspenders malaysia, army skirt malaysia, striped skirt, overall jeans malaysia, overall skirt malaysia

Labels: ,

Wonderbutik posted at 12:15 AM | Comments (3)



Sunday, January 5, 2014

Cute Printed Blazers

Bismillahirrahmanirrahim,

Kelebihan CUTE PRINTED BLAZER ni:

> Bila pakai nampak slim sbb dapat sembunyikan lemak kat bhgn tepi bdn

> Praktikal: boleh pakai pergi office atau keluar jalan2
> Nak nampak ayu matchkan dgn denim skirt, nak nampak ranggi pakai dgn jeans & boots
> Tak perlu butang sbb bila pakai terletak je, jadi nampak kemas berbanding cardigan yg lembik



RM44 (tak termasuk pos)
Beli 3pcs = RM125 (tak termasuk pos)



Material: denim cotton lembut sedikt stretchable
Free size boleh muat sampai size L



Ukuran (+- dlm inci):
Bahu 14" | Dada 34" | Armhole 10" | Panjang Tgn 22" | Labuh 25"



Minat nak cuba?
Sms/whatsapp/wechat NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

*LEFT: AVAILABLE!* *RIGHT: SOLD OUT*

*LEFT: SOLD OUT* *RIGHT: *1PC LEFT!*

*LEFT: AVAILABLE!* *RIGHT: 1PC LEFT!*

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

printed blazer, denim blazer, denim jacket, jeans jacket, blazer corak, cardigan online, cardigan malaysia

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 9:08 PM | Comments (1)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...