counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Wednesday, December 11, 2013

Tutu Maxi Skirt

Assalamualaikum semua,

Koleksi terbaru daripada kami: TUTU MAXI SKIRT
Penggemar skirt yang nak nampak ayu, feminin & elegan, boleh cuba skirt ni.
Tak perlu nak iron sangat sebab bahagian luar net ni tak mudah renyuk/komot.
Yang penting boleh sembunyikan peha & punggung yang besar!
Sesuai untuk mereka yang badan pear-shape, sebab bila pakai skirt ni orang dah tak tengok bahagian bawah yang besar, orang dah tak nampak lagi :)
Boleh pakai secara high waisted untuk nampak lebih tinggi.

Bosan pakai style skirt yang sama?
Dengan Tutu Maxi Skirt ni, anda boleh nampak lain daripada yang lain.
Tak rugi beli sebab kat pasaran luar takde jual skirt macam ni. Hehe.

Ada 4 warna: turquoise, baby blue, grey & dark brown
Material: Bahagian dalam (dull satin), bahagian luar (net lembut)
Tak jarang tau, so tak payah pakai petticoat/kain dalam dah.

Ada 2 size:
Size 1 boleh muat sampai M
Size 2 boleh muat sampai XL

Ukuran (+- dalam inci):
Size 1: Pinggang (stretchable max. 30")  | Punggung 49" | Labuh 40"
Size 2: Pinggang (stretchable max. 34")  | Punggung 49" | Labuh 40"

Tutu maxi skirt ni ialah PRE-ORDER:
Jangkaan siap order: 1 minggu selepas 50% deposit dibuat.

Harga:
RM99 (tak termasuk postage)

Berminat nak cuba?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

calaqisya tutu maxi dress, tutu skirt, tutu skirt malaysia, tutu dress malaysia, tutu skirt malaysia online

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 1:00 PM |

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...