counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Wednesday, June 19, 2013

Ruffle Wide Shawl & Paisley Bawal

Assalamualaikum,

Ada 2 jenis shawl untuk update kali ini.

RUFFLE WIDE SHAWL
Shawl chiffon ini ada layer berwarna di bahagian tepi & beropol/ruffle di keuda-dua bahagian hujung shawl.
Ropol sangat cantik & kemas, bukan ropol besar2 seperti yang terdapat pada sesetengah shawl yang akan menampakkannya lebih serabut.
Jahitan kemas.
Shawl ni lebih lebar daripada biasa memudahkan untuk mereka yang gemarkan coverage di bahagian hadapan.

Ukuran: 1.7m x 0.6m
Material: quality & flowy chiffon

Sesuai dipakai bersama inner, tudung awning atau begitu saja.
Pakai dengan baju plain atau bercorak pun sesuai.
Ada 2 warna dalam 1 shawl, jadi senang nak mix & match!

RM44 sehelai (tak termasuk postage)


Code: Ruffle01
Colour: Cream & rust brown
SOLD OUT!

Code: Ruffle02
Colour: Dusty purple & dark purple
SOLD OUT!

Code: Ruffle03
Colour: Teal & dusty salmon pink
SOLD OUT!

Code: Ruffle04 
(Tak perasan pulak shawl terjatuh time ni T_T)
Colour: Dusty red & deep red
SOLD OUT!

Code: Ruffle05
Colour: Sand & brown
SOLD OUT!

Code: Ruffle06
Colour: Cream & citrine yellow
SOLD OUT!

Code: Ruffle07
Colour: Red & deep red
SOLD OUT!

Code: Ruffle08
Colour: Ice blue & dark blue
SOLD OUT!

Code: Ruffle09
Colour: Light grey & dark grey
SOLD OUT!

Code: Ruffle10 
(terlupa nak ambil gambar, tapi sama warna dgn code Ruffle01) 
Colour: Rust brown & cream
SOLD OUT!




PAISLEY BAWAL
Tudung bawal segiempat yang bersulam paisley comel di bahagian atas kepala & bahagian belakang hujung tudung.
Sangat sesuai bagi mereka yang sukakan sesuatu yang ringkas terutamanya penggemar bawal.

Tudung ni disulam tangan dengan design paisley yang direka eksklusif untuk customer Wonderbutik!
Jadi kat pasaran luar, memang takde design macam ni, tahu?

Stok kita buat tak banyak, sebab ia disulam tangan, jadi production terhad.
Tak rugi beli, sebab unik dengan design lain daripada yang lain!
Siapa yang nak lebih menyerlah walaupun dengan hanya memakai bawal, anda sesuai dengan tudung ini!

Ukuran: Bidang 45"
Material: Japanese cotton (tak panas)

RM39 sehelai (tak termasuk postage)
Beli 2 helai = RM74



Code: Bawal01
Color: Grey-blue
SOLD OUT!

Code: Bawal02
Color: Pink
*AVAILABLE!*

Code: Bawal03
Color: Dark purple
SOLD OUT!

Code: Bawal04
Color: Purple
*AVAILABLE!*

Code: Bawal05
Color: Maroon
SOLD OUT!

Code: Bawal06
Color: Dark brown
*AVAILABLE!*

Code: Bawal07
Color: Brown
*AVAILABLE!*

Code: Bawal08
Color: Dark orange
*AVAILABLE!*

Code: Bawal09
Color: Sand (warna sebenar lebih kepada cream)
SOLD OUT!


bawal, paisley, square hijab, radiusite, bawal sulam, fareeda, ruffle, ropol, shawl lebar, shawl besar

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 10:57 AM |

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...