counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Thursday, January 30, 2014

Mudahnya Shopping Online Sekarang!

INI CONFESSION:
“Selain penjual online, kita pun adalah pembeli tegar barangan online sebab mudah, pantas, dan sukakan perasaan berbunga bunga riang apabila mendapat barang hanya selangkah di muka pintu.”
Eeei suka suka! Siapa pernah shopping online mesti ada perasaan ni sebab rasa diberi hadiah oleh diri sendiri (konon-konon kejutan). OKAY BAYANGKAN SEKARANG.

Apa yang nak di highlight di sini adalah proses pembelian online tersebut sebelum hati berbunga riang. Setuju tak kalau kita cakap proses pembelian yang menyenangkan --- bermula daripada barang yang menarik minat mata, hingga ke pembayaran semudah satu klik akan memastikan kepuasan membeli-belah yang maksima kepada pelanggan? Ya, satu klik je. Paling best tak perlu copy paste atau susah payah menghafal nombor akaun penjual masa nak bayar! Dan paling menakjubkan adalah... *drumroll* TAK PERLU SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN! YAY!

Mudahnya shopping atas talian sekarang! Okay soalannya, macam mana nak pastikan transaksi telah berjaya kalau takde bukti kan kan? Jawapannya adalah dengan menggunakan Maybank2u Pay! Iaitu satu kemudahan pembayaran bagi perniagaan dari rumah, terutamanya yang menggunakan pembayaran secara atas talian dengan kerap. Kemudahan yang betul-betul mudah!

Kita tau ramai mesti dah ada akaun Maybank, jadi macam mana nak mulakannya? Senang sangat caranya. Oh ya, bagi penjual online, mestilah letakkan ikon Maybank2u Pay di blog supaya senang pelanggan nak klik dan bolehlah menggunakan kemudahan Maybank2u Pay ni. Terujanyaaaaa!

Ok kita tengok video ni dulu untuk dapatkan idea macamana sebenarnya Maybank2u Pay ni kan? 

Ok dah faham tak? Kalau belum faham lagi, kita akan terangkan lebih lanjut langkah demi langkah, supaya semua senang nak faham ok?

Jadi para penggila aktiviti membeli-belah atas talian yang menyenangkan (angkat tangan!), ini panduan untuk anda:
Langkah 1: Klik ikon Maybank2u Pay di blog beli-belah pilihan hati dan log masuk ke Maybank2u.
Langkah 2: Nama penjual akan terpapar secara automatik. Anda mestilah pilih jenis akaun anda, taip alamat emel anda, jumlah bayaran, dan penjelasan transaksi.
Langkah 3: Klik ‘Teruskan’.
Langkah 4: Klik ‘Minta nombor TAC’ yang kemudiannya akan dihantar ke telefon   bimbit anda. Masukkan nombor TAC dan klik ‘Sah’ untuk teruskan.
Langkah 5: Screen capture dan simpan konfirmasi bayaran untuk tujuan rujukan diri  sendiri
Langkah 6: Anda akan dapat emel menandakan proses bayaran dah lengkap.

SIAP! SILA TUNGGU BUNGKUSAN SAMPAI DENGAN BERBUNGA RIANG WEE!
Kita confirm penjual takkan minta bukti pembelian sebab penjual akan dapat butiran pembayaran, masa dan tarikh pembayaran, nama dan emel pelanggan yang bayar, serta jumlah yang dibayar. Takde lagi masalah siapa bayar ni berapa bila dan sebagainya. Selesai masalah ruji penjual online yang minta bukti pembayaran dan pelanggan yang kadangkala terhilangkan slip bayaran atau terlupa bila buat bayaran tu. Penjual pun tak payah pening2 kepala uruskan jumlah transaksi yang banyak yang kadang2 jumlahnya sama. Ya, kita faham kehidupan semua adalah sibuk. Jadi Maybank2u Pay memang cara yang terbaik untuk pembeli dan penjual online J

Konklusinya, dua-dua pihak gembira dan bolehlah terus bershopping sebab kini urusan pembayaran semakin mudah. Come on peniaga online, letak ikon Maybank2u Pay di blog anda!

Disclaimer: Ini adalah iklan berbayar Maybank.



Labels:

Wonderbutik posted at 11:44 AM | Comments (0)



Monday, January 27, 2014

Suspender Pencil Skirts

Assalamualaikum semua,

Sekarang ni memang dah jadi trend kan pakai skirt dengan suspender?
Suspender ni boleh adjust ikut ketinggian badan masing2.
Skirt ni stretchable so senang je nak langkah
Bila pakai pencil cut skirt ni akan nmpk slim :)

ARMY PENCIL SKIRT WITH SUSPENDER
RM54 (tak termasuk pos)
Beli mana2 3 item = free pos

Material: cotton tak nipis, comfy sangat & stretchable
Ada 2 warna --> hijau & coklat

Free size muat sampai L
Ukuran (+- dlm inci):
Pinggang 24-36, Punggung 30-42, Labuh 38

Code: armybrown suspen

Code: armygreen suspen


STRIPE GEEK PENCIL SKIRT WITH SUSPENDER
RM54 (tak termasuk pos)
Beli mana2 3 item = free pos

Material: cotton tak nipis, comfy sangat & stretchable

Free size muat sampai L
Ukuran (+- dlm inci):
Pinggang 24-32, Punggung 31-38, Labuh 38

Code: stripeblack suspen

Code: stripewhite suspen

suspenders malaysia, army skirt malaysia, striped skirt, overall jeans malaysia, overall skirt malaysia

Labels: ,

Wonderbutik posted at 12:15 AM | Comments (6)



Sunday, January 5, 2014

Cute Printed Blazers

Bismillahirrahmanirrahim,

Kelebihan CUTE PRINTED BLAZER ni:

> Bila pakai nampak slim sbb dapat sembunyikan lemak kat bhgn tepi bdn

> Praktikal: boleh pakai pergi office atau keluar jalan2
> Nak nampak ayu matchkan dgn denim skirt, nak nampak ranggi pakai dgn jeans & boots
> Tak perlu butang sbb bila pakai terletak je, jadi nampak kemas berbanding cardigan yg lembik



RM44 (tak termasuk pos)
Beli 3pcs = RM125 (tak termasuk pos)



Material: denim cotton lembut sedikt stretchable
Free size boleh muat sampai size L



Ukuran (+- dlm inci):
Bahu 14" | Dada 34" | Armhole 10" | Panjang Tgn 22" | Labuh 25"



Minat nak cuba?
Sms/whatsapp/wechat NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

*LEFT: AVAILABLE!* *RIGHT: SOLD OUT*

*LEFT: SOLD OUT* *RIGHT: *1PC LEFT!*

*LEFT: AVAILABLE!* *RIGHT: 1PC LEFT!*

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

printed blazer, denim blazer, denim jacket, jeans jacket, blazer corak, cardigan online, cardigan malaysia

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 9:08 PM | Comments (1)



Friday, January 3, 2014

Army Maxi Dress

Assalamualaikum semua,

Kelebihan ARMY MAXI DRESS ini:
Boleh nampak ranggi tetapi ayu dalam masa yang sama.
Cutting dress ni kembang di bahagian bawah, jadi tak susah nak jalan, boleh langkah luas2 :)
Material sangat selesa & tak melekap di badan.
Material tak nipis & tak jarang, jadi tak perlu pakai inner.

Material: cotton stretchable (tak nipis)
Free size muat sampai L (sila rujuk ukuran di bawah)

Ukuran (+- dalam inci):
Bahu 12.5" | Panjang Tangan 21.5" | Dada 33"-43" | Punggung 37"-47" | Labuh 52.5"

RM59 (tak termasuk postage)

Berminat nak cuba?
Sms/whatsapp/wechat NAMA + CODE ke 0172258459

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

camo, army skirt, maxi dress, long dress, camouflage, army blazer, camo skirt, hijabista, geek dress

Labels:

Wonderbutik posted at 10:39 PM | Comments (0)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...