counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Sunday, December 15, 2013

Tie Dye Fishtail Top

Assalamualaikum semua!

Bila pakai fishtail ni boleh nampakkan seseorang tu lebih tinggi sebab cuttingnya yang bahagian depan singkat & bahagian belakang labuh.
Menampakkan pinggang yang lebih ramping sebab cutting kembang di bahagian punggung, jadi boleh cover punggung pemakai yang lebar :)

Material: Cotton stretchable (tak terlalu nipis, sejuk je bila pakai)
Material sangat best, bila pakai dia nampak jatuh & terletak je.

Stok terhad sebab banyak dah habis di butik & ketika sale minggu lepas :)

Ada 2 size:
Size 1: Muat sampai size L
Size 2: Muat sampai size XL (lebih lebar & labuh)

Ukuran size 1 (+- dalam inci):
Bahu 13.5" | Dada 34" - 49" | Punggung 40" - 55" | Panjang Tangan 21.5" | Labuh Depan 24" | Labuh Belakang 34.5"

Ukuran size 2 (+- dalam inci):
Bahu 14" | Dada 35" - 50" | Punggung 50" - 65" | Panjang Tangan 22.5" | Labuh Depan 27" | Labuh Belakang 41"

Berminat nak cuba?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

Harga size 1:
RM59 (tak termasuk postage)

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!


Harga size 2:
RM69 (tak termasuk postage)
RM50 (free postage)

*1PC LEFT!*

*1PC LEFT!*

fishtail blouse, fishtail dress muslimah, tie dye malaysia, tie dye fishtail, tie dye skirt, tie dye tops, fishtail labuh

Labels: ,

Wonderbutik posted at 8:50 PM | Comments (0)



Wednesday, December 11, 2013

Tutu Maxi Skirt

Assalamualaikum semua,

Koleksi terbaru daripada kami: TUTU MAXI SKIRT
Penggemar skirt yang nak nampak ayu, feminin & elegan, boleh cuba skirt ni.
Tak perlu nak iron sangat sebab bahagian luar net ni tak mudah renyuk/komot.
Yang penting boleh sembunyikan peha & punggung yang besar!
Sesuai untuk mereka yang badan pear-shape, sebab bila pakai skirt ni orang dah tak tengok bahagian bawah yang besar, orang dah tak nampak lagi :)
Boleh pakai secara high waisted untuk nampak lebih tinggi.

Bosan pakai style skirt yang sama?
Dengan Tutu Maxi Skirt ni, anda boleh nampak lain daripada yang lain.
Tak rugi beli sebab kat pasaran luar takde jual skirt macam ni. Hehe.

Ada 4 warna: turquoise, baby blue, grey & dark brown
Material: Bahagian dalam (dull satin), bahagian luar (net lembut)
Tak jarang tau, so tak payah pakai petticoat/kain dalam dah.

Ada 2 size:
Size 1 boleh muat sampai M
Size 2 boleh muat sampai XL

Ukuran (+- dalam inci):
Size 1: Pinggang (stretchable max. 30")  | Punggung 49" | Labuh 40"
Size 2: Pinggang (stretchable max. 34")  | Punggung 49" | Labuh 40"

Tutu maxi skirt ni ialah PRE-ORDER:
Jangkaan siap order: 1 minggu selepas 50% deposit dibuat.

Harga:
RM99 (tak termasuk postage)

Berminat nak cuba?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

*AVAILABLE!*

calaqisya tutu maxi dress, tutu skirt, tutu skirt malaysia, tutu dress malaysia, tutu skirt malaysia online

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 1:00 PM | Comments (0)



Saturday, December 7, 2013

Plain Princess Skirt

Bismillahirrahmanirrahim,

Bila pakai PLAIN PRINCESS SKIRT ni automatik boleh feeling-feeling princess.
Cutting yang longgar di bawah boleh sembunyikan punggung lebar & peha yang besar.
Senang nak jalan laju-laju & luas-luas.
Pinggang pula bergetah separuh jadi boleh stretchable.

Ada 10 warna yang semua cantik2. Ada rich & pastel.
Material: polmix (tak jarang)
Boleh muat sampai size L

Ukuran (+- dalam inci):
Pinggang 25" - 34" | Punggung 45" | Labuh 39"

RM44 (tak termasuk postage)

Nak order?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

Salah satu cara menggayakan Plain Princess Skirt!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

skirt labuh, skirt muslimah, skirt online, skirt kembang chiffon, skirt kembang labuh, skirt kembang payung

Labels:

Wonderbutik posted at 7:26 PM | Comments (1)



Tuesday, December 3, 2013

Skull/Tengkorak Skirts

Assalamualaikum semua,

SKULL SKIRTS

Skirt ni sesuai untuk mereka yang nak kelihatan tapi nak nampak sedikit ranggi tak terlalu girly.
Ada 4 warna menarik.
Princess/flare cutting.

Material: Polymix (tak jarang)

Ukuran (+- dalm inci):
Pinggang 25"-32" | Punggung 43" | Labuh 39"

RM44 (tak termasuk postage)

Berminat nak order?
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459 (nadia)

*AVAILABLE!*

SOLD OUT!

SOLD OUT!

*1PC LEFT!*
cika

skirt tengkorak murah, skull skirt murah, skirt labuh, skirt tak jarang, long skirt, princess cut skirt, flare skirt

Labels: ,

Wonderbutik posted at 2:40 PM | Comments (0)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...