counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Tuesday, November 26, 2013

Army Pencil Skirt

Assalamualaikum,

Bila pakai Army Pencil Skirt ni menampakkan kita lagi slim, kurus & tinggi je sebab cutting dia cutting slim.
Material: cotton lycra yang stretchable, tak nipis & lembik macam cotton t-shirt.
Kebanyakan blogshop jual army skirt yang material nipis tu.
Muat sampai size M atau small L.

Ukuran (+- dalam inci):
Pinggang 24"-36" | Punggung 30"-42" | Labuh 38"

Cara nak order:
Sms/whatsapp NAMA + CODE ke 0172258459

RM39 (tak termasuk pos)

SOLD OUT!

camouflage skirt, military skirt, pencil skirt labuh pencil skirt murah, army skirt for women, pencil skirt malaysia, long skirt online

Labels:

Wonderbutik posted at 4:47 PM | Comments (0)



Wednesday, November 13, 2013

Jubah Denim Berbutang

Bismillahirrahmanirrahim, 

Pada yang selesa dan gemar berjubah, sesekali boleh gayakan Jubah Denim macam ni.

Kelebihan jubah ini:
> Materialnya tebal, tak ringan & lembut je tapi berat, jadi bila pakai nampak jatuh. Tapi bila pakai rasanya tak panas
> Warna jubah gelap
> Denim ni warna gelap, jadi bila pakai nampak ranggi
> Material tak melekap & tak jarang
> Di bahagian belakang pinggang ada smocked (getah stretchable), jadi untuk yg pregnant 1st trimester boleh muat lagi.
> Ada banyak butang yang stylo di depan untuk memudahkan penyusuan bayi.
> Cutting A/Princess

Perasaannya sama macam pakai jeans tapi ia dalam bentuk jubah. 
Sangat best & berbaloi beli!

Ukuran (+- dalam inci):
Bahu 14" | Dada 28"-36" | Ketiak 18.5" | Pinggang 24"-32" | Punggung 50" | Labuh Tangan 22" | Labuh Jubah 53.5"

RM104 (tak termasuk pos)

*Dibuka untuk agen & borong juga*

Nak order?
1. Boleh isi order form di website www.wonderbutik.blogspot.com
2. Sms/whatsapp DENIMJ<jarak>NAMA ke 0172258459


Code: DENIMJ
SOLD OUT!
jubah denim lembut, jubah denim murah, jubah jens denim, jubah jeans muslimah, denim dress online malaysia

Labels:

Wonderbutik posted at 2:00 PM | Comments (0)



Saturday, November 9, 2013

Army Blazer

RESTOCK! (15/12/2013)

Assalamualaikum semua,

Koleksi kali ni adalah army blazer atau blazer askar yang boleh disuai padan dengan t-shirt, blaus atau maxi dress.
Blazer ni tiada butang.
Cutting yang sangat cantik & kemas.

Material: cotton tebal
Ukuran: free size muat sampai size L

RM44 (tak termasuk pos)

Nak order?
Boleh isi order form di website atau Sms/whatsapp ARMYB<jarak>NAMA ke 0172258459


Code: ARMYB
SOLD OUT!

blazer murah, blazer online, jaket muslimah, jacket online, blazer malaysia, jaket cotton, jacket printed

Labels: ,

Wonderbutik posted at 4:29 PM | Comments (1)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...