counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Wednesday, October 30, 2013

Color Block Skirt

Assalamualaikum semua,

Bila pergi mana2 selalu terfikir sesuatu yg selesa kan?
Kadang2 nak nampak ayu & sopan, jadi pakai skirt tapi kadang2 skirt ketat (mermaid cutting), jadi tak selesa.
Semestinya, dengan skirt ini uols pasti selesa sangat2 & mudah bergerak sana-sini.
Nak jalan laju2 pun boleh!

Warna yang ada ceria2 pulak tu!
Tapi tak terlalu fancy sebab digabungkan dengan warna gelap (hitam & coklat gelap).
Boleh pakai pergi ofis, sebab boleh nampak formal & ceria at the same time :)

Skirt ni dinamakan Jasmine Skirt
Material: Cotton tebal & stretchable
Cutting: A cut

Ukuran (+- dalam inci):
Pinggang 24 - 40" | Punggung 36 - 52" | Labuh 41.5 - 42"

RM39 (tak termasuk postage)

Ada 6 warna comel untuk dipilih!

Code: Jasmine01
SOLD OUT!

Code: Jasmine02
SOLD OUT!
2pcs
Code: Jasmine03
SOLD OUT!

Code: Jasmine04
SOLD OUT!

Code: Jasmine05
SOLD OUT!
2pcs
Code: Jasmine06
SOLD OUT!

skirt labuh, skirt muslimah, skirt cotton murah, skirt cotton kembang, skirt online

Labels:

Wonderbutik posted at 5:02 PM | Comments (0)



Wednesday, October 16, 2013

Rainbow/Ombre Kaftan

Bismillahirrahmanirrahim,

Kaftan ini berlengan panjang & berwarna-warni pelangi.
Kami namakan koleksi ini Kelly Kaftan
Boleh pakai dengan jeans, skirt atau palazzo.
Kaftan ni takde lining, jadi kena pakai inner di bahagian dalam.
Bahagian depan & belakang kaftan berlainan warna.

Material: Rainbow chiffon (tiada lining)
Free size, boleh fit sampai size XXL

Ukuran (+- dalam inci):
Panjang Tangan 24" | Labuh 28.5"

RM50 (free pos dlm Malaysia)

Code: Kelly 01
*AVAILABLE!*
2pcs 
 Code: Kelly 02
*AVAILABLE!*
3pcs
 Code: Kelly 03
*1PC LEFT!*

 Code: Kelly 04
*AVAILABLE!*
3pcs
 Code: Kelly 05
*AVAILABLE!*
2pcs
 Code: Kelly 06
*AVAILABLE!*
3pcs
 Code: Kelly 07
SOLD OUT!

 Code: Kelly 08
*AVAILABLE!*
1pc
Code: Kelly 09
*AVAILABLE!*
3pcs
kaftan online, kaftan dress, kaftan raya 2013, ombre kaftan, candy kaftan, kaftan lengan panjang, kaftan labuh

Labels: ,

Wonderbutik posted at 9:00 PM | Comments (3)



Wednesday, October 9, 2013

Brocade Peplum

Assalamualaikum semua,

Trend peplum memang tak pernah lapuk sebab ia sesuai nak digayakan ke mana-mana, baik majlis casual ataupun formal.
Peplum koleksi kali ni tak panas dan selesa je bila pakai (tak rasa gatal pun).

Ada zip di bahagian tepi baju untuk memudahkan kita nak pakai.
Ada span nipis di bahu.

Material: brocade lembut (ada corak timbul)
Muat sampai size S saja.

Kami namakan brocade peplum ini Kila Peplum!
Sila lihat ukuran betul2 sebelum order ya :)

Ukuran (+- dalam inci):
Bahu 14" | Dada 32 - 34" | Pinggang 28 - 30" | Panjang Tangan 23" | Labuh Baju 25"

RM55 (free pos dalam Malaysia)


Ada 6 warna menanti untuk dipilih!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!
norhazwita
SOLD OUT!

SOLD OUT!

peplum murah, peplum kanak-kanak, peplum kurung, peplum dress, peplum blouse, peplum muslimah

Labels:

Wonderbutik posted at 2:00 PM | Comments (0)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...