counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Friday, September 27, 2013

Agent/Dropshipper: Registration and Order Form

Nak jadi Agen/Dropshipper Wonderbutik?
  • Mendapat komisyen sehingga 20% untuk setiap barangan yang dijual.
  • Boleh promosikan barangan dalam pelbagai medium dan cara (spam tak dibenarkan).
  • Dijemput secara eksklusif ke dalam Closed Group di Facebook untuk perbincangan & copy gambar tanpa watermark.
  • Agen dengan jualan tertinggi akan mendapat insentif (akan diberitahu kemudian).
  • Tidak boleh membeli untuk diri sendiri.
* Terma & syarat ini boleh berubah tanpa sebarang pemberitahuan awal.



Powered byEMF Online HTML Form

Labels:

Wonderbutik posted at 12:05 PM | Comments (0)



Wednesday, September 25, 2013

2-Sided Fishtail Blouse (Plain and Printed)

Assalamualaikum semua,

Trend fishtail memang jadi kegemaran ramai orang sekarang sebab ia labuh di belakang jadi boleh menutup punggung. Lebih sopan kan?
Fishtail kali ini adalah dalam bentuk blouse labuh.

Apa yang best pada fishtail ni?
>> Ada butang di bahagian dada.
>> Labuh menutup punggung
>> Boleh muat bagi mereka yang bersaiz comel (plus size)
>> Bahagian depan plain tapi belakangnya bercorak.

Material: Chiffon berkualiti
Free size (boleh muat sampai size L)
Tinggi model: 161cm (pakai heels 2 inci)

Ukuran (+- dalam inci):
Bahu 16" | Dada 38" | Panjang tangan 23" | Labuh depan 28" | Labuh belakang 40.5"

RM45 (free postage dalam Malaysia)


Code: Jannah 01
Colour: Black
SOLD OUT!

Code: Jannah 02
Colour: Brown
SOLD OUT!

Code: Jannah 03
Colour: Orange
SOLD OUT!

Code: Jannah 04
Colour: Deep pink
SOLD OUT!

Code: Jannah 05
Colour: Mint green
SOLD OUT!

Code: Jannah 06
Colour: Mint green
SOLD OUT!

Code: Jannah 07
Colour: Red
SOLD OUT!

Code: Jannah 08
Colour: Royal blue
SOLD OUT!

Code: Jannah 09
Colour: Royal blue
SOLD OUT!

Code: Jannah 10
Colour: Yellow
SOLD OUT!

fishtail blouse murah, fishtail online malaysia, fishtail blouse borong, fishtai top, fishtail corak, fishtail labuh

Labels: ,

Wonderbutik posted at 9:32 PM | Comments (0)



Wednesday, September 18, 2013

Princess Maxi Dress Tanpa Lengan (Sleeveless)

Assalamualaikum & Bismillahirrahmanirrahim,

Koleksi kali ni adalah maxi dress tanpa lengan (sleeveless).
Sesuai untuk bersantai & formal jugak, cuma matchkan dengan jaket atau cardigan, sesuaikan saja mengikut majlis.

Material: Cotton jenis berat
Jadi tak melekap di badan & selesa je bila pakai.

Cutting princess (kembang di bawah), jadi tak nampak garisan pakaian dalam.
Jatuh cantik je, melayang-layang bila ditiup angin.
Ada potongan di bahagian pinggang, jadi nampak tinggi bila pakai.

Stok terhad & tak akan restock lagi.
Sms/Whatsapp ke 0172258459

Ukuran (+- dalam inci):
Dada & pinggang: 25"-38" | Punggung: 48"-61" | Labuh: 54"

RM50 (free postage)



SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT!

maxi cotton, sincerelybyus, atita haris, hanis zalikha, maxi labuh, maxi sleeveless, maxi online, maxi malaysia

Labels:

Wonderbutik posted at 9:30 PM | Comments (1)



Wednesday, September 11, 2013

Kebaya Moden Kurung, Labuh & Pendek (Pre-Order)

Assalamualaikum,

Koleksi batch ni ada Kebaya Moden Q, Pendek & Kebaya Kurung.
Kebaya batch ni terdiri daripada NON-READYMADE (belum berjahit).
Non-readymade boleh dijahit sampai size XL kebaya saja.

Design memang cantik sangat! 
Harga berbaloi2 (boleh compare dgn harga pasaran).
Design eksklusif sebab handmade by supplier & stok sangat limited.
Kebaya ni diimport dari Indonesia.
Tak payah susah2 pergi cari kat sana.

Tempoh PRE-ORDER adalah 7 HARI saja.
Jadi semua bayaran penuh atau 50% deposit harus dibuat SEBELUM tarikh tutup:
18/9/2013 (10 pm)
Anda akan terima kebaya ini setelah 14 hari selepas 18/9/2013.

Harga kebaya adalah tak termasuk lining, segala aksesori & kos pos. 
Boleh beli asing2 (top saja atau kain saja)
Bagi code kebaya yg tiada kain, boleh match dengan kain kebaya di code lain. 

BELI 2 PASANG = FREE POS!
TEMPAH JAHIT DGN KAMI = FREE POS!
Dapatkan REBATE RM10 dengan setiap pembelian set kebaya ini!

Kalau nak order kebaya batch2 lepas pun boleh selagi stok masih ada :) 
Kami lebih prefer bayaran penuh, tapi deposit pun ok.
Kalau nak tanya apa2 macam ade sequin ke tak, ukuran kain, atau ape2 je la, comment saja dekat gambar FB ok :)

*Kami tak menerima order yang tidak disertakan sekurang2nya deposit*
Klik gambar utk lebih jelas.



Code: Dahlia01
Material: Net
Top: RM90
Bottom: RM45

Code: Dahlia02
Material: Net
Top: RM115
Bottom: RM45

Code: Dahlia03
Top: RM75
Bottom: RM30

Code: Dahlia04
Material: Cotton
Top: RM100
Bottom: RM75

Code: Dahlia05
Material: Cotton silk
Top: RM105
Bottom: RM30

Code: Dahlia06
Material: Hicon
Top: RM90
Bottom: RM45

Code: Dahlia07
Material: Imported cotton
Top: RM225
Bottom: RM55

Code: Dahlia08
Material: Net
Top: RM110
Bottom: RM45

Code: Dahlia09
Material: Cotton
Top: RM100
Bottom: RM55

Code: Dahlia10
Material: Cotton
Top: RM100
Bottom: RM30

Code: Dahlia11
Material: Hicon
Top: RM90
Bottom: RM75

Code: Dahlia12
Material: Net
Top: RM110
Bottom: RM45

Code: Dahlia13
Material: Net
Top: RM115
Bottom: RM55

Code: Dahlia14
Material: Net
Top: RM90
Bottom: RM45

Code: Dahlia15
Material: Hicon
Top: RM90
Bottom: RM30

Code: Dahlia16
Material: Net
Top: RM120
Bottom: RM45

Code: Dahlia17
Material: Cotton
Top: RM105
Bottom: RM45

Code: Dahlia18
Material: Net
Top: RM90
Bottom: RM30

Code: Dahlia19
Material: Cotton
Top: RM105
Bottom: RM30

 Code: Dahlia20
Material: Net
Top: RM110
Bottom: RM45

Code: Dahlia21
Material: Net
Top: RM110
Bottom: RM45

Code: Dahlia22
Material: Net
Top: RM135
Bottom: RM45

Code: Dahlia23
Material: Net
Top: RM110
Bottom: RM55

Code: Dahlia24
Material: Net
Top: RM115
Bottom: RM45

Code: Dahlia25
Material: Net
Top: RM120
Bottom: RM45

Code: Dahlia26
Material: Net
Top: RM120
Bottom: RM45

Code: Dahlia27
Material: Chiffon timbul
Top: RM105
Bottom: RM40

Code: Dahlia28
Material: Net
Top: RM105
Bottom: RM55

Code: Dahlia29
Material: Lace
Top: RM120
Bottom: RM55

Code: Dahlia30
Material: Hicon
Top: RM90
Bottom: RM75

Code: Dahlia31
Material: Net
Top: RM75

Code: Dahlia32
Material: Sponge
Top: RM40
Bottom: RM30

Code: Dahlia33
Material: Cotton
Top: RM100
Bottom: RM75

Code: Dahlia34
Top: RM110
Bottom: RM45

Code: Dahlia35
Material: Net
Top: RM135
Bottom: RM80

Code: Dahlia36
Material: Net
Top: RM120
Bottom: RM55

Code: Dahlia37
Material: Cotton serat
Top: RM160
Bottom: RM45

Code: Dahlia38
Material: Cotton serat
Top: RM55
Bottom: RM30

Code: Dahlia39
Material: Cotton
Top: RM100
Bottom: RM45

Code: Dahlia40
Material: Net
Top: RM90
Bottom: RM55

Code: Dahlia41
Material: Dobby
Top: RM40
Bottom: RM30


kebaya murah, kebaya nyonya, kebaya modern, kebaya malaysia, kebaya cotton online, kebaya terbaru 2013, kebaya tradisional

Labels: , , , ,

Wonderbutik posted at 10:43 PM | Comments (1)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...