counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Sunday, July 28, 2013

2 Layer Fishtail Blouse & Chiffon Maxi Dress

Assalamualaikum,

Salam Ramadhan semua!
Mari bergaya dengan blouse & maxi dress ini, yang pastinya anda akan kelihatan sopan & anggun di Hari Raya ini.
Kami tawarkan harga yang terbaik sempena Ramadhan & Hari Raya akan datang ni.

2 LAYER FISHTAIL BLOUSE

Material: Chiffon berkualiti (2 warna)
Blouse ini adalah 2 layer di bahagian badan, jadi tak jarang.
Jarang di bahagian lengan, kena pakai inner.

Kami namakan, Lana Blouse!
Free size - muat sehingga size M.

Ukuran (dalam inci):
Bahu 15" | Dada 36" | Labuh depan 22.5" | Labuh belakang 34.5"

Harga Baik Hati
RM54 sehelai (tak termasuk postage)
Beli 2 helai = RM100 saja!

Code: Lana01
Color: Royal purple & light purple
SOLD OUT!

Code: Lana02
Color: Teal & light teal
SOLD OUT!

Code: Lana03
Color: Red & orange
SOLD OUT!

Code: Lana04
Color: Hot pink & light purple
SOLD OUT!

Code: Lana05
Color: Mustard & light yellow
SOLD OUT!


CHIFFON MAXI DRESS

Terdapat pleats di bahagian dada yang akan membuatkan anda kelihatan lebih ayu.
Ada getah stretchable di pinggang & di hujung lengan.
Ada lining di bahagian badan sampai ke bawah kecuali di bahagian lengan.

Model pakai skirt hitam di bahagian dalam sebab nak cover 'kesingkatan'.
Tapi boleh refer ukuran detail ya sebelum buat order.

Kami namakan, Irine Maxi!
Free size - muat sehingga size small M.

Ukuran (dalam inci):
Bahu 14" | Dada 33" | Pinggang 22-40" | Punggung 60" | Panjang tangan 22" | Labuh 52"

Harga Baik Hati
RM69 sehelai (tak termasuk postage)
Beli 2 helai = RM130 saja!

Code: Irine01
Color: Black
SOLD OUT!

Code: Irine02
Color: Blue black
SOLD OUT!

Code: Irine03
Color: Peach
SOLD OUT!

Code: Irine04
Color: Royal blue
SOLD OUT!

Code: Irine05
Color: White
*1PC LEFT!*


maxi calaqisya, linda ruslan, radiusite, dress labuh, long dress, calaman, fishtail top, colour block, dress labuh

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 1:03 PM | Comments (2)



Wednesday, July 24, 2013

Shawl Halfmoon Manik & Swarovski

Assalamualaikum semua,

Sesiapa yang mengikuti perkembangan Wonderbutik daripada awal mesti tau yang design manik begini yang menaikkan nama kami dalam pasaran online.
Masa tu dalam bentuk tudung bawal. 
Ramai sangat customer yang order sampai selalu tak cukup stok.
Kali ni kita buat design manik begini dalam bentuk halfmoon pulak yang lagi lah senang nak pakai kan?

Jahitan manik sangat kemas dan kukuh. Kita guna manik Jepun saja.
Swarovski yang digunakan besar dan berkilau. Original ya!
Terdapat 1 tone dan 2 tone warna.
Ada juntaian manik kristal di penjuru shawl.
Design ni adalah eksklusif daripada butik kami, jadi jangan risau pasti shawl takkan sama dengan yang lain!

Material: Chiffon berkualiti (sangat mudah nak pakai)
Bentuk: Halfmoon (separuh bulat)
Ukuran: 165cm x 75cm

Harga yang ditawarkan sangat berbaloi kerana kami guna hanya yang berkualiti saja.
Kami namakan Koleksi Raya ini Shawl Nadine.
Gambar adalah lebih cerah disebabkan lighting.

Close-up Shawl Nadine.

Pandangan belakang Shawl Nadine.



1 TONE SHAWL NADINE

RM84 sehelai. 
Beli 2 helai = RM160!

Code: Nadine01
Color: Blue
*AVAILABLE!*
2PCS
Code: Nadine02
Color: Mustard
*1PC LEFT!*
2PCS
Code: Nadine03
Color: Dusty purple
SOLD OUT!

Code: Nadine04
Color: Peach
*1PC LEFT!*

Code: Nadine05
Color: Emerald green
*1PC LEFT!*

Code: Nadine06
Color: Royal purple
SOLD OUT!

Code: Nadine07
Color: Off-white
*1PC LEFT!*

Code: Nadine08
Color: Dark brown
SOLD OUT!

Code: Nadine09
Color: Red
*AVAILABLE!*
2pcs
Code: Nadine10
Color: Light grey
SOLD OUT!

Code: Nadine11
Color: Royal blue
*1PC LEFT!*

Code: Nadine12
Color: Maroon
SOLD OUT!
fauzana
Code: Nadine13
Color: Black
SOLD OUT!

Code: Nadine14
Color: Dusty brown
SOLD OUT!

Code: Nadine15
Color: Pink
*1PC LEFT!*
2pcs

2 TONE SHAWL NADINE

RM89 sehelai. 
Beli 2 helai = RM170!

Code: Nadine16
Color: 2 tone apple green
SOLD OUT!

Code: Nadine17
Color: 2 tone blue
SOLD OUT!

Code: Nadine18
Color: 2 tone yellow
SOLD OUT!

Code: Nadine19
Color: 2 tone pink
SOLD OUT!

Code: Nadine20
Color: 2 tone purple
SOLD OUT!

Code: Nadine21
Color: 2 tone blue-grey
*AVAILABLE!*
2pcs
halfmoon manik, radiusite, laiqa shawl, renny, sugarscarf, fareeda shawl, shawlbyvsnow, beaded chiffon

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 12:21 PM | Comments (0)



Monday, July 15, 2013

Peplum Nora Danish (Koleksi Raya - PreOrder)

Assalamualikum semua,

Alhamdulillah akhirnya dapat juga kami update dengan Koleksi Raya minggu ini.
Kami nak memperkenalkan Peplum Nora Danish yang berbentuk kelopak bunga.
Bentuk kelopak bunga ni sesuai dipakai oleh yang bertubuh besar/lebar juga sebab bentuk ini dipotong panjang di bahagian tengah menampakkan pemakai lebih tinggi.
Kain berzip & baju peplum berzip panjang sehingga ke bawah pinggang utk memudahkannya dipakai.
Di bahagian lengan juga diletakkan zip untuk memudahkan lengan disingsing untuk berwudhuk.

Peplum Nora Danish batch lepas sangat2 laris sampai tak cukup stok kain.
Kali ini kami buat tambahan ribbon di bahagian atas bahu supaya kelihatan lebih ayu.
Ada tali pinggang yang boleh dibuka (detachable) bila tak nak pakai.

Ada 6 color block untuk dipilih! Semuanya cantik2 :)
Model memakai size S.


Tengoklah Nora Danish pakai ni. Cantik kan?
Kini uols boleh dapatkannya dengan harga mampu milik!
Tapi kita punya versi labuh tutup punggung :)


Material: Dull satin silk (kurang berkilat seperti satin biasa)
Tak panas dan tak mudah renyuk.

Pre-order sehingga 20 July 2013 (10 malam).
Deposit 50% diperlukan utk tempahan.
Tarikh jangkaan siap: 27 July 2013

Size XS, S, M & L: RM219 (free postage dalam Malaysia)
Size XL: RM239 (free postage dalam Malaysia)

*klik gambar utk tumbesaran*

Ukuran boleh refer di jadual di bawah:



Code: PeplumND01
Color: Pink & mint green
*AVAILABLE!*
nurulain (XS)

 
Code: PeplumND02
Color: Gold & black
FULLY RESERVED
nurulain (XS), zubaidah (S), sarah (XS), shazlin (L), nor ain (XS)

 
Code: PeplumND03
Color: Fuchsia & taupe
*AVAILABLE!*
hartati (L), syafawati (L), irmaida (XS)

Code: PeplumND04
Color: Neon lime green & maroon
*AVAILABLE!*
halijah (S), hartati (L)

 
Code: PeplumND05
Color: Emerald green & royal blue
*AVAILABLE!*
asmah (S)

 
Code: PeplumND06
Color: Orange & grey
*AVAILABLE!*
husna (S)


peplum raya, peplum murah, peplum ribbon, saloma, raya exclusive, colour block, dull satin 

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 2:29 PM | Comments (4)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...