counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Wednesday, June 26, 2013

Neon Maxi Dress

Assalamualaikum,

ALL SOLD OUT.
Thank you semua!

Update kali ini adalah maxi dress yang berwarna neon (warna-warna yang terang dan striking).
Sesuai untuk mereka yang berani bergaya dan nak tampil lain daripada yang lain!

Di bahagian hujung lengan ada getah.
Bahagian skirt adalah design pleated dan mempunyai cutting A.
Design macam ni boleh menyembunyikan perut yang besar dan punggung yang lebar, terutama untuk mereka yang mempunyai badan berbentuk pear.
Didatangkan dengan beaded necklace yang boleh dibuka (detach) bila tak nak pakai.
Sangat cantik dan tak nampak sarat.
Berlengan panjang jadi sesuai dipakai ke majlis berbuka puasa sempena Ramadhan ni :)
Size fits from XS to small L. 

Material: Quality chiffon (ada lining kecuali di bahagian lengan)

RM64 (tak termasuk postage)!
Beli 2 helai = RM120


Sila rujuk ukuran di bawah betul-betul sebelum membuat order ye?


Code: NeonMaxi01
Colour: Neon lime green
SOLD OUT!

Code: NeonMaxi02
Colour: Neon green
SOLD OUT!

Code: NeonMaxi03
Colour: Yellow
SOLD OUT!

Code: NeonMaxi04
Colour: Royal blue
SOLD OUT!

Code: NeonMaxi05
Colour: Neon pink
SOLD OUT!


neon dress, long dress, maxi lengan panjang, dress labuh, dress chiffon, baju maxi labuh, maxi labuh online

Labels:

Wonderbutik posted at 11:26 AM | Comments (0)



Wednesday, June 19, 2013

Ruffle Wide Shawl & Paisley Bawal

Assalamualaikum,

Ada 2 jenis shawl untuk update kali ini.

RUFFLE WIDE SHAWL
Shawl chiffon ini ada layer berwarna di bahagian tepi & beropol/ruffle di keuda-dua bahagian hujung shawl.
Ropol sangat cantik & kemas, bukan ropol besar2 seperti yang terdapat pada sesetengah shawl yang akan menampakkannya lebih serabut.
Jahitan kemas.
Shawl ni lebih lebar daripada biasa memudahkan untuk mereka yang gemarkan coverage di bahagian hadapan.

Ukuran: 1.7m x 0.6m
Material: quality & flowy chiffon

Sesuai dipakai bersama inner, tudung awning atau begitu saja.
Pakai dengan baju plain atau bercorak pun sesuai.
Ada 2 warna dalam 1 shawl, jadi senang nak mix & match!

RM44 sehelai (tak termasuk postage)


Code: Ruffle01
Colour: Cream & rust brown
SOLD OUT!

Code: Ruffle02
Colour: Dusty purple & dark purple
SOLD OUT!

Code: Ruffle03
Colour: Teal & dusty salmon pink
SOLD OUT!

Code: Ruffle04 
(Tak perasan pulak shawl terjatuh time ni T_T)
Colour: Dusty red & deep red
SOLD OUT!

Code: Ruffle05
Colour: Sand & brown
SOLD OUT!

Code: Ruffle06
Colour: Cream & citrine yellow
SOLD OUT!

Code: Ruffle07
Colour: Red & deep red
SOLD OUT!

Code: Ruffle08
Colour: Ice blue & dark blue
SOLD OUT!

Code: Ruffle09
Colour: Light grey & dark grey
SOLD OUT!

Code: Ruffle10 
(terlupa nak ambil gambar, tapi sama warna dgn code Ruffle01) 
Colour: Rust brown & cream
SOLD OUT!




PAISLEY BAWAL
Tudung bawal segiempat yang bersulam paisley comel di bahagian atas kepala & bahagian belakang hujung tudung.
Sangat sesuai bagi mereka yang sukakan sesuatu yang ringkas terutamanya penggemar bawal.

Tudung ni disulam tangan dengan design paisley yang direka eksklusif untuk customer Wonderbutik!
Jadi kat pasaran luar, memang takde design macam ni, tahu?

Stok kita buat tak banyak, sebab ia disulam tangan, jadi production terhad.
Tak rugi beli, sebab unik dengan design lain daripada yang lain!
Siapa yang nak lebih menyerlah walaupun dengan hanya memakai bawal, anda sesuai dengan tudung ini!

Ukuran: Bidang 45"
Material: Japanese cotton (tak panas)

RM39 sehelai (tak termasuk postage)
Beli 2 helai = RM74



Code: Bawal01
Color: Grey-blue
SOLD OUT!

Code: Bawal02
Color: Pink
*AVAILABLE!*

Code: Bawal03
Color: Dark purple
SOLD OUT!

Code: Bawal04
Color: Purple
*AVAILABLE!*

Code: Bawal05
Color: Maroon
SOLD OUT!

Code: Bawal06
Color: Dark brown
*AVAILABLE!*

Code: Bawal07
Color: Brown
*AVAILABLE!*

Code: Bawal08
Color: Dark orange
*AVAILABLE!*

Code: Bawal09
Color: Sand (warna sebenar lebih kepada cream)
SOLD OUT!


bawal, paisley, square hijab, radiusite, bawal sulam, fareeda, ruffle, ropol, shawl lebar, shawl besar

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 10:57 AM | Comments (0)



Monday, June 10, 2013

Printed/Corak Maxi Dress

Assalamualaikum,

Printed maxi dress atau maxi dress corak ini mudah digayakan ke majlis santai ataupun menghadiri majlis2 istimewa.
Tak panas kerana materialnya sangat selesa.
Ada pelbagai design yg mudah disuai padan, terutamanya design paisley yang menjadi kegemaran.
Harga sangat berpatutan & semua orang mampu beli!

Material: Silky chiffon/crepe & soft cotton. Tak jarang.
Tak perlu pakai inner sebab tak jarang. Senang kan?

Cutting dari pinggang ke bawah adalah princess cut, jadi size punggung memang lebar sedikit.
Jadi jangan terkejut taw. Bila pakai nampak flowy :)

READY STOCK! Tapi stok terhad saja.
Harga tak termasuk belt.
Boleh reserved 24 jam saja.

RM59 (tak termasuk postage)!


Ada 2 ukuran untuk maxi dress ini, sila ukur betul-betul sebelum membuat pembelian ok.


Code: Maxi11
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

Code: Maxi12
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi13
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi14
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!
 Code: Maxi15
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

Code: Maxi16
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

Code: Maxi17
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

Code: Maxi18
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!



 Code: Maxi19
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi20
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi21
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi22
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi23
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi24
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi25
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi26
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi27
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi28
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi29
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi30
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi31
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi32
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi33
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

 Code: Maxi34
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

Code: Maxi35
Material: Silky chiffon/crepe
SOLD OUT!

Code: Maxi36
Material: Soft cotton 
SOLD OUT!

Code: Maxi37
Material: Soft cotton
SOLD OUT!


maxi paisley, maxi floral, dress labuh, jubah corak, long dress, abstract dress, maxi murah, dress korea

Labels:

Wonderbutik posted at 4:13 PM | Comments (0)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...