counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Monday, April 22, 2013

Tudung Bawal Sulam Reben (Batch 3)


Assalamualaikum,

Ini adalah tudung yang bersulam reben berkilat berbentuk crown, bukan benang.
Design hanya ada di atas kepala.
Bersulam bunga rose yang ada 2 warna & bersulam daun. 
Dijahit dengan manik Jepun (berkilat-kilat bukan manik biasa taw), tiada batu tampalan, jadi tak bimbang tanggal.

Jahitan sangat kemas & teliti.
Kombinasi warna sulam bunga & tudung yang cantik!
Ada warna pastel (sgt sweet utk majlis special) & juga warna2 terang.

Tudung ni unik, jadi takkan ada ramai yg sama di luar.
Berbaloi kalau beli, semua orang pasti terpesona!

Material: Bawal (bukan grade 1, tak jarang)
Bidang 45" (standard)

Stok sangat terhad!
Warna sedikit berbeza, sila refer gambar yang di sebelah kiri & color code yang dinyatakan di bawah setiap gambar.

*Klik gambar untuk tumbesaran*

RM39 sehelai!
Beli 2 helai ke atas = RM37 sehelai.


Code: Reb51
Color: Brown
Embroidery: Dark brown, light gold, cream
SOLD OUT!

Code: Reb52
Color: Purple
Embroidery: Dark purple, light purple, shocking pink
SOLD OUT!

Code: Reb53
Color: Orange
Embroidery: Red, gold, peach
SOLD OUT!

Code: Reb54
Color: Teal
Embroidery: Blue black, cyan, white
SOLD OUT!

Code: Reb55
Color: Maroon
Embroidery: Dusty pink, red, shocking pink
SOLD OUT!

Code: Reb56
Color: Dark grey
Embroidery: Pink & light pink
SOLD OUT!

Code: Reb57
Color: Gold
Embroidery: Dark brown, light gold, cream
*AVAILABLE!*

Code: Reb58
Color: Dark blue
Embroidery: Dark blue, cyan, white
SOLD OUT!

Code: Reb59
Color: Light sandy brown
Embroidery: Dark brown, light gold, light brown
*AVAILABLE!*

Code: Reb60
Color: Dark brown
Embroidery: Dark brown, light gold, cream
SOLD OUT!

Code: Reb61
Color: Fern green
Embroidery: Green, light yellow, brown
*AVAILABLE!*

Code: Reb62
Color: Dark olive green
Embroidery: Green, light yellow, brown
*AVAILABLE!*

Code: Reb63
Color: Sandy brown
Embroidery: Dark brown, dusty brown, off-white
SOLD OUT!

Code: Reb64
Color: Dark brown
Embroidery: Red, gold, orange
SOLD OUT!

Code: Reb65
Color: Pink
Embroidery: Dusty pink, grey, shocking pink
SOLD OUT!

Code: Reb66
Color: Dark purple
Embroidery: Dusty purple, shocking purple, pink
SOLD OUT!

Code: Reb67
Color: Grey-blue
Embroidery: Pink & light pink
SOLD OUT!

Code: Reb68
Color: Dark purple
Embroidery: Pink & light pink
SOLD OUT!

Code: Reb69
Color: Yellow-green
Embroidery: Light yellow, green, brown
SOLD OUT!

bawal hijab style, aidijuma, tudung bawal online, tudung bawal murah, bawal riben, bawal indonesia

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 11:15 AM | Comments (4)



Saturday, April 13, 2013

Mini Kurung Lacey Peplum (Extra Pieces)

Assalamualaikum,
  Update kali ni adalah Mini Kurung Lacey Peplum yang pastinya cantik dan eksklusif! 
Extra pieces daripada update yang terdahulu.
Jadi ini READY STOCK!
 
Material: 
Dull satin silk (satin yang tak terlalu berkilat)
 
Ciri istimewa: 
Potongan peplum pada baju.
French lace patch pada bawah baju & kedua-dua  hujung lengan.
Di bahagian bawah peplum adalah lebar, jadi french lace yang digunakan banyak.
Lace yang lembut, bukan keras menjadikan baju ini berat & jatuh.
Potongan duyung pada kain yang menampakkan pemakai lebih tinggi!
Sesuai juga untuk ke majlis perkahwinan dan majlis pertunangan ^__^ 
Sesuai untuk mereka yang berbadan kecil & juga besar, sebab pleats peplum tak banyak sangat jadi punggung tak nampak lebar.
 
Warna: Light gold & gold
Size: M sahaja.
 
Harga sekarang lebih murah daripada harga pada update terdahulu.
Klik post terdahulu di SINI.
 
*klik gambar untuk tumbesaran* 
 
 Kita pakai size S, tapi peplum ni size M, jadi dia nampak besar sikit & mungkin tak fit nicely pada badan kita.
Tapi still nampak cantik kan? ;P

 Code: Peplum extra light gold
1 pasang saja.

RM259 sepasang!
(free postage)
Normal price: RM339 sepasang
SOLD OUT!

Size M (ukuran dalam inci)
Bahu: 15" | Dada: 35" | Pinggang: 31" | Ketiak: 15" | Pergelangan tangan: 8" | Panjang tangan: 22" | Labuh baju: 27"
Pinggang skirt: 23"-33" | Punggung: 39" | Labuh skirt: 40.5"


Code: Peplum extra gold
2 helai baju saja.
Skirt tak disertakan.

RM219 (baju saja)!
(free postage)

 Size M (ukuran dalam inci)
Bahu: 13.75" | Dada: 36" | Pinggang: 32" | Ketiak: 15" | Pergelangan tangan: 7.5" | Panjang tangan: 22" | Labuh baju: 27"


 peplum lace, peplum tunang, peplum murah, saloma lace, saloma labuh, peplum eksklusif

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 11:27 AM | Comments (2)



Wednesday, April 3, 2013

Shawl Halfmoon Mermaid & Pearl

Assalamualaikum,

Shawl kali ni memang glamour style!
Ada 3 design yang penuh dengan labuci & juga pearl.
Labuci & pearl yang digunakan adalah yang berkualiti berkilat-kilat.
Jahitan kemas sangat & kombinasi warna yang comel.
Harga sangat mampu milik & lebih murah daripada harga pasaran yang rata-rata dijual dalam lingkungan RM80+ untuk shawl yang sarat manik macam ni tau :)

Material: Chiffon kasa rubia (ada embossed dot-dot)
Bentuk: Halfmoon / semi-bulat
Ukuran: +- 1.5 meter x 0.7 meter

Jadi jangan lepaskan peluang, dah la cantik, murah pulak tu!
Isi order form sekarang untuk membeli.

Klik gambar untuk paparan lebih besar

RM69 sehelai.
Beli 2 helai ke atas = RM65 sehelai!

Design 1: Halfmoon Mermaid
Penuh dengan labuci seperti design sisik ikan (mermaid) & pearl kecil dijahit di bahagian curve hujung halfmoon.
Ada pearl kecil juga dijahit bertaburan pada seluruh shawl ini & border shawl.

Close-up manik:

Code: Mermaid1
Color: Soft pink
*AVAILABLE!*

Code: Mermaid2
Color: Dusty pink
*AVAILABLE!*

Code: Mermaid3
Color: Soft green apple
SOLD OUT!

Code: Mermaid4
Color: Emerald green
*AVAILABLE!*

Code: Mermaid5
Color: Blue black
*AVAILABLE!*

 Code: Mermaid6
Color: Orange
*AVAILABLE!*

Code: Mermaid7
Color: Pink
*AVAILABLE!*

Code: Mermaid8
Color: Dusty peach
SOLD OUT!

Code: Mermaid9
Color: Soft pink
*AVAILABLE!*


Design 2: Halfmoon Pearl
Penuh dengan pearl warna-warni pelbagai size & manik-manik yang disusun berbentuk bunga.

 Code: Pearl1
Color: Soft purple
*AVAILABLE!*

 Code: Pearl2
Color: Dusty green
*AVAILABLE!*

 Code: Pearl3
Color: White
*AVAILABLE!*

 Code: Pearl4
Color: Orange
*AVAILABLE!*

 Code: Pearl5
Color: Black
*1PC LEFT!*

 Code: Pearl6
Color: Grey
*AVAILABLE!*

Code: Pearl7
Color: Ice blue
SOLD OUT!


Design 3: Halfmoon Pearl
 Penuh dengan manik & labuci bercorak bunga di bahagian atas kepala & sekeliling curve shawl halfmoon ini.

 Code: Pearl8
Color: Yellow
*AVAILABLE!*

 Code: Pearl9
Color: Cream
*AVAILABLE!*


halfmoon sakura, halfmoon murah, beaded, tudung half moon manik, shawl murah, zaharah.com

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 9:31 PM | Comments (3)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...