counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Monday, January 28, 2013

Shawl Halfmoon Kasa Rubia

Salam semua,

Shawl ni adalah berbentuk halfmoon atau separuh bulat.
Materialnya chiffon yang ada emboss dot2 di bahagian chiffon.
Ataupun orang panggil kain Kasa Rubia.
Shawl ni adalah jarang & digalakkan pakai inner neck.

Mudah sangat nak pakai sebab di bahagian hadapan muka dijahit kemas kelim kecil.
Boleh dipakai pelbagai gaya sebab bentuknya halfmoon.
Nampak sangat elegan & lain daripada yang lain dengan material kasa rubia.

Harga yang kita jual adalah lebih murah daripada harga pasaran yang dijual sehingga RM50+.
Terdapat 19 warna yang menarik.
Ada yang 2 tone & ada pula yang 1 tone.
Harga adalah sama untuk kedua-dua jenis warna ini.

Warna dalam gambar sedikit berbeza kerana lighting adalah lebih cerah.

Material: Chiffon kasa rubia
Ukuran (anggaran): 130cm x 70cm

RM34 sehelai
(tak termasuk postage)

Code: Rubia1
Color: 2 tone brown
SOLD OUT!

Code: Rubia2
Color: 2 tone mustard
Ada sedikit stain di bahagian hujung tepi shawl.
RM30 saja!
SOLD OUT!

Code: Rubia3
Color: 2 tone soft purple
SOLD OUT!

Code: Rubia4
Color: 2 tone soft yellow (kuning air)
warna lebih pekat drp gambar
SOLD OUT!

Code: Rubia5
Color: 2 tone dark brown
SOLD OUT!

Code: Rubia6
Color: 2 tone emerald green
SOLD OUT!

Code: Rubia7
Color: 2 tone orange
SOLD OUT!

Code: Rubia8
Color: 2 tone green
SOLD OUT!

Code: Rubia9
Color: 2 tone ice blue
Ukuran (anggaran): 110cm x 65cm
RM30 saja!
*AVAILABLE!*

Code: Rubia10
Color: Green turquoise
SOLD OUT!

Code: Rubia11
Color: 2 tone green turquoise
*AVAILABLE!*

Code: Rubia12
Color: 2 tone black
SOLD OUT!

Code: Rubia13
Color: 2 tone dusty pink
SOLD OUT!

Code: Rubia14
Color: Gold
SOLD OUT!

Code: Rubia15
Color: 2 tone maroon
SOLD OUT!

Code: Rubia16
Color: Fuchsia
SOLD OUT!

Code: Rubia17
Color: 2 tone dark grey
SOLD OUT!

Code: Rubia18
Color: 2 tone dusty purple
SOLD OUT!

Code: Rubia19
Color: 2 tone grey
SOLD OUT!

shawl rubia, adra, radiusite, 2 tone, radiusite, linda roslan, al-humaira, qaira, misslily, hijabista, tudung nikah

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 11:35 AM | Comments (0)



Wednesday, January 9, 2013

Tudung Bawal Sulam Crown (Batch 9) & Tudung Manik Swarovski Exclusive


Salam semua :)

Memperkenalkan tudung paling laris dalam jualan Wonderbutik iaitu Tudung Bawal Sulam Crown Atas Kepala!
Tudung ni macam bentuk crown yg dipakai.
Sulam ini adalah sulam tangan & dijahit bersama manik Jepun yang bila terkena cahaya akan bersinar-sinar.
Tiada batu swarovski tampalan, semua dijahit tangan dengan kukuh.

Design adalah unik daripada rekaan kami sendiri.
Jahit tepi tudung adalah lebih kemas tak seperti jahit tepi tudung yang tebal bergulung tu.

Harga memang termurah setakat ini, boleh bandingkan sendiri.
Harga pasaran paling murah pun RM40+ & boleh sampai RM90+ utk sehelai tudung sulam ini.
Walaupun murah, kualiti dijamin sangat memuaskan!

Material: quality Japanese cotton

RM39 sehelai


Ada 3 design berlainan.
1 design ada 1 helai saja.
Jadi siapa cepat dia dapat!

*Klik gambar untuk tumbesaran!*


Design 1:
Bersulam di bahagian atas bentuk crown cantik & sulam bunga kecil2 bertebaran di belakang hujung tudung.

Code: Crown142
Color: Black
SOLD OUT!

Code: Crown143
Color: Moss green
SOLD OUT!

Code: Crown144
Color: Off white
*AVAILABLE!*

Code: Crown145
Color: Dust black
SOLD OUT!

Code: Crown146
Color: Rust
*AVAILABLE!*

Code: Crown147
Color: Grey
SOLD OUT!

Code: Crown148
Color: Dark orange
*AVAILABLE!*

Code: Crown149
Color: Off white
SOLD OUT!

Code: Crown150
Color: Dark purple
SOLD OUT!

Code: Crown151
Color: Black
SOLD OUT!

Code: Crown152
Color: Blue black
SOLD OUT!

Code: Crown153
Color: Olive green
SOLD OUT!

Code: Crown154
Color: Dark brown 
SOLD OUT!

Code: Crown155
Color: Yellow
SOLD OUT!

Code: Crown156
Color: Blue
SOLD OUT!


Design 2:
Bersulam reben berbentuk bunga ros besar & daun beserta manik Jepun berkilat di bahagian atas tudung.

Code: Reb50
Color: Purple+pink
SOLD OUT!


Design 3:
Bersulam di bahagian atas bentuk bunga, daun & garisan ombak & juga di belakang hujung tudung.

Code: Crown157
Color: Grey+blue
SOLD OUT!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tudung Manik Swarovski Exclusive

2 tone & 1 tone.
Material: Japanese cotton
Tinggal sikit saja sebab tertinggal untuk diambil gambar daripada stok Raya yang lepas.


Code: TMS 2 tone LG
Color: Lime green
RM49 sehelai
*AVAILABLE!*

Code: TMS 1 tone DP
Color: Dusty purple
RM44 sehelai
SOLD OUT!

Code: TMS 1 tone AM
Color: Amethyst
RM44 sehelai
SOLD OUT!

square hijab, bead, elegant, eksklusif, radiusite, alhumaira, ariani, fareeda, tudung nikah, tudung tunang

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 11:43 AM | Comments (0)



Friday, January 4, 2013

Mini Kurung Peplum (Extra Piece - Ready Stock)


Assalamualaikum,

Material: 
Heavy dull satin silk

Warna: 
Ruby Red (merah yang agak gelap. tak sama dengan maroon)

Ciri istimewa: 
Potongan peplum pada baju.
French lace patch pada bawah baju & kedua-dua  hujung lengan.
Potongan duyung pada kain yang menampakkan pemakai lebih tinggi!

Sesuai juga untuk ke majlis perkahwinan dan majlis istimewa ^__^ 
Sesuai untuk mereka yang berbadan kecil & juga besar, sebab pleats peplum tak banyak sangat jadi punggung tak nampak lebar.

Boleh ditambah manik atau pun lace untuk nampak lebih vogue & gorgeous!
Ini adalah READY STOCK & cuma ada extra SEPASANG saja dengan size M.

Ukuran size M:
Bahu: 13.5"
Dada: 34"
Pinggang: 30"
Labuh peplum: 26"
Ketiak: 15"
Pergelangan tangan: 9"
Panjang tangan: 22"
Pinggang skirt: 38" (stretchable)
Punggung skirt: 38"
Labuh skirt: 40.5"

Code: Peplum Ruby Red extra size M

RM159 (tak termasuk postage)

SOLD: ASYURA (add white lace)



Contoh customer Kak Ain yang pakai peplum dah ditambah manik2 :)


peplum, manik, radiusite, zawara, lace, merah, al-humaira, miss lily, wonder wardrobe, saloma

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 9:28 PM | Comments (0)



Wednesday, January 2, 2013

Tudung Bawal Paddlepop

Assalamualaikum semua,

Tudung ini adalah tudung bawal yang berbentuk segiempat sama.
Mempunyai 3 layer warna yang terletak di sebelah bahagian tudung.
Boleh pakai di kedua-dua belah bahagian, sama ada nak nampak bahagian yang berlayer atau bahagian yang 1 tone saja.
Terdapat juntaian manik di bahagian hujung bucu tudung.

Material: Bawal cotton
Bidang 45" (standard size)

RM34 sehelai.
Beli 2 helai ke atas = RM32 sehelai!

Yang ini ditunjukkan cara pemakaian.
Boleh dipakai dengan dibawa bahagian berlayer ke hadapan ataupun pakai macam tudung bawal biasa, jadi layernya kelihatan di bahagian belakang.

Code: Bawalpop1
Warna: Peach-purple-dark orange
SOLD OUT!

Code: Bawalpop2
Warna: Peach-baby blue-mint green
SOLD OUT!

Code: Bawalpop3
Warna: Deep red-peach-pink
SOLD OUT!

Code: Bawalpop4
Warna: Dark purple-peach-black
SOLD OUT!

Code: Bawalpop5
Warna: Yellow-pink-black
SOLD OUT!

Code: Bawalpop6
Warna: Emerald green-yellow-grey
SOLD OUT!

Code: Bawalpop7
Warna: Pink-black-dark purple
SOLD OUT!

Code: Bawalpop8
Warna: Black-brown-pink
SOLD OUT!

Code: Bawalpop9
Warna: Pink-grey-brown
*AVAILABLE!*

Code: Bawalpop10
Warna: Grey-dark orange-yellow
SOLD OUT!

Code: Bawalpop11
Warna: Black-pink-purple
SOLD OUT!

Code: Bawalpop12
Warna: Purple-grey-peach
SOLD OUT!

Code: Bawalpop13
Warna: Dusty pink-black-baby blue
SOLD OUT!

Code: Bawalpop14
Warna: Black-dusty pink-deep red
SOLD OUT!

Code: Bawalpop15
Warna: Dark orange-emerald green-grey
SOLD OUT!

Code: Bawalpop16
Warna: Baby blue-mint green-maroon
SOLD OUT!

Code: Bawalpop17
Warna: Maroon-purple-black
SOLD OUT!

Code: Bawalpop18
Warna: Brown-black-peach
SOLD OUT!

Code: Bawalpop19
Warna: Grey-deep red-emerald green
SOLD OUT!

radiusite, paddlepop, linda roslan, murah, segitiga, bawal, al-humaira, tone, layer, misslily

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 12:29 PM | Comments (0)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...