counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Thursday, December 30, 2010

Tutorial: Cara Pakai Tudung Manik Swarovski Exclusive

Ramai customer tanya macamana pakai TMS Exclusive @ Tudung Wow ni?
Walaupun square hijab, tapi mungkin mereka confuse kerana designnya yg unik.
Jadi i pun buatkan tutorial cara nak pakai tudung ni.
Cara pakai simple aje macam pakai tudung bawal.
Boleh pakai macam2 style tudung bawal dgn meletakkan bahagian manik di belakang ke bahagian depan.
Tapi yg i nak tunjukkan ni is the simplest way :)



Ikut cara ini ye:
1. Pakai brooch di bawah dagu, pastikan kedua2 belah tudung sama panjang @ manik di bahagian atas center di kepala.
2. Tarik bahagian tudung sebelah kanan & lilit ke bahagian atas kepala.
3. Pakai brooch di bhgn atas kepala.
4. Bhgn tudung sebelah kiri di bawa ke sebelah kanan bahu.
5. Kemudian pinkan di atas bahu.
6. Dah siap! Macam ni drp pandangan depan.
7. Ni pula pandangan belakang.

Selamat Mencuba. Gud Luck!

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 2:10 AM | Comments (0)



Final Batch: Tudung Manik Swarovski Exclusive

Ini final batch utk Tudung Manik Swarovski (TMS) Exclusive @ Tudung Wow.
Sebab stock kat supplier pun dah habis.
Jadi saya kasi harga murah kaw2 la utk batch ni :D
Eh, boleh campur juga dgn TMS di batch lain, harga ikut harga special ni. Best kan?
Ada lebih kurang 50+ helai kali ni..
Sorrylah code tudung tak tersusun sikit.

Normal price: RM50 per piece

Special Price:
RM44 per piece (wowww..)
Buy 2 or more for RM42 per piece!



SALE Price:
RM39 per piece

*Beli 4helai sekaligus dpt free postage utk di Semenanjung, Sabah (+RM3) & S'wak (+RM2.50)*
*Color tak 100% tepat*


ALL SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

*1 AVAILABLE!*
2 SOLD!

 ALL SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

*1 AVAILABLE!*
1 SOLD!

 ALL SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 1:55 AM | Comments (2)



Monday, December 13, 2010

Tutorial: Cara Pakai Shawl Diamond

Shawl Diamond ni bentuk dia tak macam shawl biasa yg bentu segiempat tepat.
Tapi 1 hujung shawl ni bentu dia semi bulat sikit sebab nak memberikan bentuk di bahagian depan bila kita pakai shawl.
Di sini Wonderbutik tunjukkan macamana cara nak pakai shawl ni.
Boleh juga dipakai macam pakai shawl biasa!


1. Shawl ni bentuknya semi bulat kat sebelah hujungnya (1 hujung je).
2. Pastikan yg bhgn semi bulat tu kat bhgn depan & pin ke bahu.
3. Pin pula di bawah dagu.
4. Tarik yg sebelah hujung satu lagi ke bhgn tepi utk dililit di atas kepala.
5. Pinkan di bhgn atas kepala & kemaskan.
6. Dah siap! Macam ni la rupanya dari bhgn depan.
7. Ni pula dari bhgn tepi. Boleh nampak stone bentuk diamond tu kan?
8. Yg ni pula dari bhgn belakang. Manik2 bertaburan & diamond bersusun boleh nampak dari belakang!

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 7:58 PM | Comments (0)



Custom Made: Shawl Diamond

Shawl ni ada line2 yg dijahit pada shawl & pada line2 tu dijahit manik2 & batu putih bersinar.
Di tepi hujung shawl ni pulak ada acrylic stone berbentuk diamond.
Sebab tu la kami namakan shawl ni Shawl Diamond.
Limited pieces. Setiap 1 color cuma ada 1 piece je.
Bentuk shawl ni bukan mcm shawl biasa yg segi4 tepat, tapi berbentuk semi-bulat di 1 hujung shawl utk memudahkan pemakaian shawl.
Jadi shawl lebih terletak cantik & jatuh di bhgn depan. :)

Material: Dual tone chiffon + polyester.

RM32 sehelai.
Beli 2 @ lebih dengan RM30 sehelai!


*Beli 5helai sekaligus, FREE postage*

All Sold! Thnk u :)

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

Labels: , ,

Wonderbutik posted at 7:46 PM | Comments (5)



Monday, December 6, 2010

Restock: Tudung Manik Swarovski Bunga Exclusive

TMS Bunga Exclusive dengan 2 color baru dah wonderbutik restock! 
Ye.. 2 color saje sebab stok banyak dah habis. 
Color lama ada juga beberapa helai. Cekidaut!

RM47 sehelai.
Beli 2 @ lebih dengan RM45 sehelai.

 Special Price:
RM44 sehelai.
Beli 2 @ lebih dengan RM42 sehelai.


SALE Price:
RM39 sehelai.


*Beli 4 helai sekaligus, FREE delivery*


SOLD!

*1 AVAILABLE!*

ALL SOLD!

SOLD!

*2 AVAILABLE!*

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 1:47 AM | Comments (2)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...