counter to blogger

Receive our updates on trendy products. Just click the Like button below & win a chance for monthly free gift!

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets





You are a:
You Want To:
Name:
Email Address:
Ship To:
Delivery Address (Not required for Meet-up option & returning customer if you're using the same mailing address as in previous order):
Phone Number:
Shipping Method:
Pay To:
Item(s) Code & Quantity:
Alternative Item(s) Code (If the item you listed above are not available & you want to replace with):
If 1 or some item(s) you listed above are not available, do you want to:
Payment Period (After receive our confirmation email):
Remarks (If any):
I agree to the Terms & Conditions (refer to the right sidebar).

*Click Submit Form, then click Continue & wait for our confirmation email*


This HTML form was created by Freedback.

*WHEN YOU'VE MADE PAYMENT, JUST REPLY YOUR ORDER EMAIL, DON'T CREATE NEW ONE*

*PLEASE CLICK ON THE OLDER POSTS/CATEGORIES/ARCHIVES/SEARCH BOX TO VIEW OTHER ITEMS!*

*IF YOU DIDN'T RECEIVE CONFIRMATION EMAIL FROM US WITHIN 36 HOURS, PLEASE CHECK YOUR SPAM BOX/BOXBE*



Monday, August 30, 2010

New in Town: Tudung Lycra Body Sulam

Dah lama tak upload tudung awning.. 
Kali ni Wonderbutik memperkenalkan tudung awning yang material diperbuat daripada lycra yg disulam timbul.
Memang cantik & elegan kalau dipakai ke pejabat atau time hari raya ni :)
Stok tak banyak, jadi 1 design hanya ada sehelai je. Ada yang tak sempat upload dah terjual!

Harga Aidilfitri:
RM34 sehelai
Beli 2 atau lebih dgn harga RM32 sehelai!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

SOLD!

Labels:

Wonderbutik posted at 12:56 AM | Comments (0)



Hot Selling Hijabs: Tudung Manik Swarovski Exclusive

Tudung Manik Swarovski Exclusive is back!
Kali ni ada 30 pieces semuanya dengan color2 baru yg tak pernah diupload sebelum ni.
Jahitan kali ni lebih kemas drp batch2 yg lepas.. :)
Sorry lambat upload sehari sebab mata pening tengok color yg macam lebih kurang sama. Hehe..

Harga macam biasa juga:
RM50 sehelai.
Beli 2 atau lebih dengan RM48 sehelai!



Special Price:
RM44 sehelai.
Beli 2 @ lebih dengan RM42 sehelai.



SALE Price:
RM39 sehelai.

Material: Cotton Jepun dual-tone

*Ini square hijab ye.. Ada manik & swarovski di bahagian atas kepala & hujung tudung
Warna dalam gambar tak 100% tepat*
Tudung ni jarang ada kat blogshop lain, kalau ada pun harganya jauh lebih mahal!


Beli 4 helai sekaligus dpt FREE delivery!

*update 2nd Sept.*

ALL SOLD!

(ni cantik.. hot pink!)
ALL SOLD!


ALL SOLD!
*end update of 2nd Sept.*



SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

SOLD!

*1 AVAILABLE!*
1 SOLD!

SOLD!

SOLD!


*Ini juga color yg direstock drp batch lepas2*
ALL SOLD!

SOLD!

ALL SOLD!

ALL SOLD!

SOLD!

*1 AVAILABLE!*

SOLD!

SOLD!

Labels: , , ,

Wonderbutik posted at 12:43 AM | Comments (0)



Monday, August 16, 2010

Pre-Order Raya: Jubah Moden Anggun (Until 25th August)

Cepat order sekarang sementara ada size! Maaf, kami tak menyediakan ukuran. Size adalah standard seperti size jubah @ baju kurung lain.

To order, kindly:
Send email to wonderbutik@gmail.com & state
1. Name
2. Address
3. HP Number
4. Photo Number
5. Size (S, M, L, XL)


Postage fees:
Semenanjung - RM8
Sabah/Sarawak - RM10






1. RM189

2. RM208

3. RM189

4. RM208

5. RM208

6. RM208

7. RM118

8. RM244

9. RM189

10. RM176

11. RM189 (kiri) & RM208 (kanan)

12. RM208

13. RM189

14. RM189

15. RM240

16. RM176

17. RM157

18. RM189

19. RM189

20. RM125

21. RM160

22. RM176

23. RM176

24. RM256

25. RM189

26. RM208

27. RM208

28. RM176

29. RM176

30. RM176

31. RM189

32. RM176

33. RM208

34. RM192

35. RM176

36. RM208

37. RM216

38. RM216

39. RM189

40. RM189

41. RM189

42. RM189

43. RM189

44. RM224

45. RM200

46. RM176

47. RM200

48. RM200

49. RM208

50. RM189

51. RM176

Labels:

Wonderbutik posted at 2:35 PM | Comments (5)

<< NEWER POSTS OLDER POSTS >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...